Chinese salade (Salade Chinoise)

Salades, Voorgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.

Laatst aangepast: 14-10-2009 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 palmharten
  • 75 gram krabvlees
  • 2 tomaten
  • 100 gram Chinese champignons
  • 1 gebraden kippeborst
  • 1 citroen
  • 100 gram tauge
  • 3 eetlepel olie
  • peper, zout
  • bieslook

Bereiden

Laat de champignons wellen ik lauw water en snij de palmharten in mooie julienne. Snij de kippeborst in brunoise. was de bieslook en snij enkele takjes in grove stukken. Blancheer de tauge 2 minuten en spoel meteen koud. Was de tomaten. Kijk het krabvlees na op evt. ongerechtigheden. Doe olie in een slakom met peper en zout, voeg uitgeperst citroensap toe. Goed mengen en de andere ingredienten toevoegen. Snij de tomaten in 8 delen en voeg ook deze toe. Koel bewaren.

Bronvermelding