Noedels met ei, paksoi en cashewnoten

Roerbakken, Hoofdgerecht, 4 personen, Oosters.

Laatst aangepast: 13-04-2006 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pak Conimex wok noedels
  • 1 struik paksoi (600 gr)
  • klein rood Spaans pepertje
  • Conimex wokolie
  • 2 eieren
  • Conimex woksaus limoen-gember
  • 175 gr gezouten cashewnoten

Bereiden

Breng water aan de kook en kook noedels in ca. 2 minuten gaar. Trek ze na een minuut uit elkaar. Afgieten, afspoelen en uit laten lekken. Paksoi wassen en in repen snijden. Peper in ringetjes snijden. Wok goed heet laten worden. Olie toevoegen en peper 3 minuten bakken . Eieren snel loskloppen. Toevoegen aan paksoi en roeren tot ei gestold is. Schep noedels erdoor en nog 3 minuten roerbakken. Woksaus toevoegen en cashewnoten en alles goed door elkaar scheppen. Erbij serveren: gebakken uitjes, sambal en kroepoek. Woknoedels kun je ook vervangen door eiermie. Eventueel kipfilet erdoor roerbakken of runderreepjes.

Bronvermelding