Foe young hai

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Oosters.

Laatst aangepast: 01-09-2005 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 1 ons gesneden ham
  • 1 ons tauge
  • 1 ui (niet te groot)
  • 1 ons champignons
  • 1 kleine prei
  • ketjap
  • peper
  • zout
  • 1 potje foe yong hai-saus van toko

Bereiden

je klopt de eieren zodat het geel en wit goed vermengd zijn. Je snijdt de ham klein en wast de groenten. Je laat ze heel goed uitlekken en snijdt ze allemaal fijn. Dan laat je een klont boter smelten in de hapjespan, niet te weinig want deze omelet wordt langzaam gaar. Daarna doe je de eieren in de pan met alle groenten en de ham erop. Een beetje zoete ketjap erover en zout en peper. Zet het vuur nu laag en laat de omelet met een deksel erop in een kwartier gaar worden. Serveer met rijst

Bronvermelding