Babi Pangang

Anders, Hoofdgerecht, 6 personen, Oosters.
Voorbereiding: 15 minuten, Wachten: 60 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 01-09-2005 | 9 keer bewaard

Ingrediënten

  • 10 eetlepels water
  • 8 eetlepels azijn
  • 8 eetlepels suiker
  • 6 eetlepels basterdsuiker (bruin)
  • 8 eetlepels tomatenketchup
  • 1 theelepel knoflook
  • 6 eetlepels ketjap zoet
  • 2 theelepels sambal
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 2 potten atjar tjampoer (conimex)

Bereiden

snijd het vlees in dunne reepjes (niet te dun) en dan wegzetten met peper en zout en 4 eetlepels olie 1 uur in laten trekken. dan voeg alle ingrediënten bij elkaar zodat het een saus wordt. bak dan het vlees als het vlees gaar is doe dan de saus en laat het goed warm worden evt. als je de saus te dun vind doe er dan een beetje maizena bij

Bronvermelding