Menu
Macaroni à la Stammetjes
Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 20 minuten,
Laatst aangepast: 15-05-2007 | 3 keer bewaard
Ingrediënten
- 800 gram gehakt
- 4 vleestomaten
- 1 grote ui
- 2 paprika's
- 1 kleine prei
- 2 eetlepel (olijf)olie
- 1 fles tomatensaus
- 4 kopjes macaroni (1 per persoon)
- 5 champions
- 1 zakje geraspte kaas
Bereiden
Voorbereiding:
Snij alle groenten op de tomaten na, verwijder daarvan de kroontjes en snij in de boven en onderkant een krijs.
Bereiden:
Vul een pan met water en doe daar 1 eetl olie bij.
Zet het op een hoog vuur en breng het op een hoog vuur aan de kook.
Verhit de rest van de olie in een koekepan en rul het gehakt.
Als het gehakt gerult is voeg dan de gesneden groenten toe.
Roer dit alles goed door.
Als het water aan de kook is doe daar dan de tomaten even in zodat de velletjes los geweekt worden.
Haal onder de koude kraan de velletjes van de tomaten.
snij de tomaten en doe ze bij het gehakt, voeg eventueel peper en zout toe.
Voeg de fles tomatensaus toe.
Doe de macaroni in het water roer het door en breng het aan de kook.
Roer alles regelmatig door totdat de macaroni gaar is (zie verpakking).
Giet de macaroni af.
Zet de twee pannen optafel en klaar is ..............!
Bronvermelding
Bron onbekend