Canneloni

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 30 minuten, Bereiding: 50 minuten,

Laatst aangepast: 01-12-2004 | 25 keer bewaard

Ingrediënten

  • 12-16 canneloni-rolletjes
  • 150 gram champignons heel klein gesneden
  • 1 ui
  • 300 gram gehakt
  • 500 gram gezeefde tomaten
  • 1 teentje knoflook
  • 1 tabl bouilon
  • zout en peper
  • italiaanse kruiden
  • 1 pakje bechamelsaus
  • 500 ml melk
  • 1 bolletje mozzarella
  • 1 ei

Bereiden

Meng het gehakt met het ei, champignins, gesnipperd ui, knoflook, een beetje van de gezeefde tomaten, zout en peper en italiaanse kruiden naar smaak toevoegen. Vul de cannelonirolletjes met het gehaktmengsel. Maak een tomatensaus van het overgebleven gehakt en de gezeefde tomaten en een bouillonblokje. Doe de saus in een ovenschaal en leg hier de cannelonirolletjes in. Maak de bechamelsaus klaar zoals op de verpakking staat. Verdeel deze over de canneloni en leg bovenop de plakjes mozarella. Zet de ovenschaal 45 min. in de oven bij 200 graden C.

Bronvermelding