Zalmfilet met wasabi-mayonaise

Anders, Voorgerecht, 2 personen, Wereldkeuken.
Wachten: 15 minuten, Bereiding: 5 minuten,

Laatst aangepast: 21-07-2005 | 9 keer bewaard

Ingrediënten

  • 150 g zalmfilet
  • 1 sjalotje
  • 1 cm wasabi (tube)
  • 2 eetl mayonaise
  • 3 theel peterselie-olie

Bereiden

verwijder de vette (grijze) kant van de zalmfilet. snijd de rest in mooie blokjes. snipper 1 sjalotje doe in een kommetje: een scheut peterselie-olie, de gesnipperde sjalot en de zalmblokjes zet de zalm tot het opdienen weg in de koelkast roer in een apart kommetje door de mayonaise (uit pot, of liever zelfgemaakte ;0) hooguit een cm groene wasabipasta. garnering: waterkersblaadjes, plakjes radijs.

Materialen

scherp (fileer)mes

Bronvermelding