Menu
Zalmfilet met wasabi-mayonaise
Anders, Voorgerecht, 2 personen, Wereldkeuken.
Wachten: 15 minuten, Bereiding: 5 minuten,
Laatst aangepast: 21-07-2005 | 9 keer bewaard
Ingrediënten
- 150 g zalmfilet
- 1 sjalotje
- 1 cm wasabi (tube)
- 2 eetl mayonaise
- 3 theel peterselie-olie
Bereiden
verwijder de vette (grijze) kant van de zalmfilet.
snijd de rest in mooie blokjes.
snipper 1 sjalotje
doe in een kommetje: een scheut peterselie-olie,
de gesnipperde sjalot en de zalmblokjes
zet de zalm tot het opdienen weg in de koelkast
roer in een apart kommetje door de mayonaise (uit pot, of liever zelfgemaakte ;0) hooguit een cm groene wasabipasta.
garnering: waterkersblaadjes, plakjes radijs.
Materialen
scherp (fileer)mes
Bronvermelding
Bron onbekend