Aardappels uit de oven

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 15-10-2007 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 handvol Zout halfgrof zeezout
  • 4 grote Aardappels bloemige
  • 1 UI
  • 100 gram Geraspte Belegen Kaas
  • 150 gram Cottagecheese
  • 100 ml Crême Fraîche
  • Perselie

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden. Strooi een handvol zout op een houten plank. Was de aardappels met schil en rol ze door het zout. Leg ze een uuur in het midden van de oven. Snijd de ui in kleine stukjes en doe die in een bakje. Doe ook de geraspte kaas, cottagecheese, crême fraîche en gehakte peterselie in bakjes. Haal de aardappelen uit de oven. Snijd ze in de lengte open en vul ze-aan tafel- met crême fraîche, kaas cottagecheese,ui en peterselie.

Bronvermelding