Menu
Pannacotta
Anders, Nagerecht, 4 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 1 minuten, Wachten: 30 minuten, Bereiding: 15 minuten,
Laatst aangepast: 09-08-2007 | 2 keer bewaard
Ingrediënten
- 600 ml vloeibare slagroom
- 80 gr suiker
- 4 stuks gelatineblaadjes
- 2 a 3 stuks vanillestokjes
Bereiden
Leg de gelatineblaadjes in een schaaltje koud water om te wellen. Deze zijn goed zodra ze zacht zijn.
Breng de slagroom, suiker en de open gesneden vanillestokjes aan de kook. Haal het pannetje van het vuur en laat het 15 minuten intrekken.
Haal de vanillestokjes uit het pannetje en voeg de uitgeknepen gelatineblaadjes toe aan het geheel.
Breng het geheel weer aan de kook.
Verdeel het geheel over de vier schaaltjes en plaats het voor 30 minuten in de koelkast.
Materialen
Weegschaal Garde Pan Schaaltje 4 toetjesschaaltjes Mesje
Bronvermelding
Bron onbekend