Paprika gevuld (vegetarisch)

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Mediterraan.
Voorbereiding: 15 minuten, Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 07-09-2007 | 10 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 grote Paprika's
  • 8 grote Champignons
  • 100 gram Geraspte oude kaas
  • 2 middelgrote Uien
  • 8 stuks Zongedroogde tomaten in olie
  • 1 teentje Knoflook
  • 1 eetlepel Mosterd
  • 2 eetlepels Zoete chilisaus

Bereiden

Voorbereiding: - Oven voorverwarmen op 180°C; - Paprika's in de lengte doormidden snijden en de zaadlijsten verwijderen; - Champignons, uien en gedroogde tomaten in kleine blokjes snijden; Bereiding: - Doe de gesneden groentenmix in een kom en voeg de mosterd, chilisaus en geraspte kaas toe; - Knijp de teen knoflook boven de kom uit en roer alles goed doorelkaar; - Vul de paprikahelften met het mengsel, doe ze in de ovenschaal en bedek ze losjes met een stuk aluminiumfolie; - Plaats de schaal in de voorverwarmde oven en verwijder na 15 min. de aluminiumfolie; - Laat de schaal nog 20 min. in de oven staan. Tip: Lekker met alle soorten aardappels of rijst. Indien nodig mag de paprika wat langer in de oven blijven staan. Temperatuur dan wel naar 120°C verlagen.

Materialen

Oven, aluminiumfolie, kom en ovenschaal.

Bronvermelding