Menu
'Lasagne al pesto per due', recept, gelezen door Ria
Ingrediënten
- 2 zakjes bechamelsaus en .....
Bereiden
Recept uit het blad: De smaak van Italië
Lasagne al pesto per due
-
2 zakjes bechamelsaus
melk
300 g gorgonzola, in stukjes gesneden
12 voorgekookte lasagnevellen
groene pesto
150 g parmaham
100 g pijnboompitten
-
*Verwarm de oven voor op 180°C.
-
*Maak de bechamelsaus volgens de gebruiksaanwijzing en voeg de gorgonzola toe.
-
*Vet 2 kleine ovenschaaltjes in.
Begin met een laagje saus in ieder schaaltje, leg hierop een lasagnevel, bestrijk het met pesto, leg hierop een plakje parmaham. Herhaal dit tot de lasagnevellen op zijn en eindig met en dikke laag saus en strooi tenslotte de pijnboompitten erop.
-
*Zet de twee schaaltjes ongeveer 35 minuten in de voorverwarmde oven.