'Lasagne al pesto per due', recept, gelezen door Ria

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 30-05-2019 | 9 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 zakjes bechamelsaus en .....

Bereiden

Recept uit het blad: De smaak van Italië Lasagne al pesto per due - 2 zakjes bechamelsaus melk 300 g gorgonzola, in stukjes gesneden 12 voorgekookte lasagnevellen groene pesto 150 g parmaham 100 g pijnboompitten - *Verwarm de oven voor op 180°C. - *Maak de bechamelsaus volgens de gebruiksaanwijzing en voeg de gorgonzola toe. - *Vet 2 kleine ovenschaaltjes in. Begin met een laagje saus in ieder schaaltje, leg hierop een lasagnevel, bestrijk het met pesto, leg hierop een plakje parmaham. Herhaal dit tot de lasagnevellen op zijn en eindig met en dikke laag saus en strooi tenslotte de pijnboompitten erop. - *Zet de twee schaaltjes ongeveer 35 minuten in de voorverwarmde oven.

Bronvermelding