Menu
Wiljo's hete vis
Anders, Bijgerecht, 8 personen, Wereldkeuken.
Voorbereiding: 20 minuten, Wachten: 120 minuten,
Laatst aangepast: 10-05-2005 | 5 keer bewaard
Ingrediënten
- 1 flinke, gerookte makreel
- 2 eetlepels Ketjap manis
- 1 eetlepel Sambal Brandal
- 1 theelepel Laos
- 1 theelepel Ketoembar
- 1 theelepel Djahé
- 1 a 2 tenen Knoflook
Bereiden
Kus de vis en fileer 'm in flinke stukken.
Maak van de overige ingrediënten een marinade.
Schap de stukken vis voorzichtig door de marinade.
Zet de vis vervolgens 1 a 2 uur weg op een koele plaats.
De vis kan geserveerd worden als bijgerecht bij een Indische rijsttafel maar is ook lekker op een toastje.
Materialen
Mengkom
Bronvermelding
Bron onbekend