Kip-kerrie op z'n Hollands

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 10-10-2017 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gram kipfilet

Bereiden

• 2 uien • 350 g krieltjes (koeling) • olie om te frituren • 25 g margarine • 1 roerbakpakket (400 g) • 1 zakje Knorr Mix voor Kip-kerrie • 1 el geschaafde amandelen, om te garneren Bereiding: Snijd de kipfilet in blokjes en de uien in parten. Frituur de krieltjes krokant en gaar. Verhit de margarine en bak de kipfilet goudbruin en gaar. Bak de ui en het roerbakpakket mee. Voeg 500 ml water en de inhoud van het zakje Knorr Mix toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat de saus 2-3 minuten zachtjes doorkoken. Schep alles om met de krieltjes en strooi de amandelen erover.

Bronvermelding