Gevulde zoete puntpaprika (SB)

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Mediterraan.

Laatst aangepast: 06-05-2007 | 15 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 stuks zoete puntpaprika's
  • 400 gram rundergehakt
  • 500 gram spinazi
  • 2 el pijnboompitten
  • 150 gram fetta kaas in blokjes
  • olijfolie
  • knoflook
  • zout en peper

Bereiden

* Rul het gehakt met de knoflook (fijngesneden) in de olie tot deze gaar is. * Roerbak de spinazie hier door tot het geslonken is. - Haal de pan van het vuur. * Voeg de fettablokjes aan het gehaktmensel toe. - Snij de paprika's aan een kant open, verwijder de steel en verwijder de pitjes. -Vul de paprika met het gehakt/fetta mengsel - laat de paprika's 15-20 minuten in de over garen * Rooster ondertussen de pijnboompitten en garneer hier voor het opdienen de paprika's mee.

Materialen

Ovenschaal

Bronvermelding