
Eigen recepten van... Nelly Swertz
-
Rilette van verse- en gerookte zalm met veldsla, saus Gribiche en concassée van tomaat. Feestelijk, lekker
Voorgerecht, Vis, 4 personen, Frans
-
Rilettes de sardines
Hapje, Vis, 8 personen, Mediterraan
-
Rode bieten/geitenkaaspuree - Heerlijk bij witte vis
Bijgerecht, Vegetarisch, 4 personen, Anders
-
Romige bloemkoolsoep met amandelen en lenteui. Makkelijk en snel te maken, erg lekker
Voorgerecht, Vegetarisch, 4 personen, Hollands
-
Romige knolselderijsoep - met mascarpone en bieslook
Voorgerecht, Vegetarisch, 4 personen, Mediterraan
-
Salade au chèvre (salade met geitenkaas)
Voorgerecht, Vegetarisch, 4 personen, Frans
-
Salade met peer en blauwe kaas. In de zomer ook heerlijk als hoofdgerecht
Voorgerecht, Anders, 4 personen, Frans
-
Salade van courgettes met een yoghurt-kruidensaus (Crudite di zucchine e salsa allo yoghurt e erbe) - Een geweldig zomers gerecht dat verfrist en oppept. Het is licht en bevat weinig vet
Voorgerecht, Vegetarisch, 6 personen, Italiaans
-
Salade van gerookte eendenborstfilet
Voorgerecht, Gevogelte, 4 personen, Hollands
-
Salade van gerookte en verse zalm. Altijd succes
Hoofdgerecht, Vis, 4 personen, Anders
-
Salade van spinazie en rucula, aangemaakt met een warme knoflook-kappertjessaus (Crudite di spinaci e rucula). Geserveerd met gedroogde tomaten, zwarte olijven en krullen Parmezaanse kaas
Voorgerecht, Vegetarisch, 6 personen, Italiaans
-
Sashimi (tonijnfilet) met gemberdip. Super lekker Ook als voorgerecht heerlijk
Hapje, Vis, 4 personen, Oosters
-
Sformatino mediterraneo - een melange van courgette en ricotta met een bietensaus en gegarneerd met gefrituurde wortel
Hoofdgerecht, Vegetarisch, 6 personen, Italiaans
-
Sinaasappelmousse met Grand Marnier - Spumone d'arancia e Grand Marnier
Nagerecht, Vegetarisch, 4 personen, Italiaans
-
Soupe aux champignons de Paris et aux salade de légumes
Voorgerecht, Vegetarisch, 4 personen, Frans