
Eigen recepten van... Nelly Swertz
-
Groentebouillon, basisrecept
Voorgerecht, Vegetarisch, 4 personen, Hollands
-
Hartige bladerdeegtaartjes met aubergine en verse geitenkaas
Hapje, Vegetarisch, 4 personen, Mediterraan
-
Heerlijke meloensoep met mascarpone en munt - van Richard
Voorgerecht, Vegetarisch, 4 personen, Mediterraan
-
Insalata del Bosco - Een verse champignonsalade met rucula, walnoten en Parmezaanse kaas. Het rauwe van dit gerecht laat het unieke bosaroma en de smaak van porcinipaddenstoelen nog beter uitkomen
Voorgerecht, Vegetarisch, 6 personen, Italiaans
-
Italiaanse ovenschotel
Hoofdgerecht, Vegetarisch, 4 personen, Italiaans
-
Kabeljauw met tomaten en rucula - Cabillaud aux tomates et roquette
Hoofdgerecht, Vis, 4 personen, Mediterraan
-
Kabeljauw op een bedje van prei
Hoofdgerecht, Vis, 4 personen, Italiaans
-
Kaneelroom
Nagerecht, Vegetarisch, 4 personen, Italiaans
-
Kersenjus (kersensaus) met rode port
Nagerecht, Anders, 4 personen, Frans
-
Kipsalade met ananas en kerrie
Voorgerecht, Gevogelte, 4 personen, Hollands
-
Kruidenomeletrolletjes met rucula. Om dit fantastisch hapje te serveren, hoef je echt niet te wachten tot zich een vegetariër op je gastenlijst meldt
Hapje, Vegetarisch, 4 personen, Wereldkeuken
-
Lasagne alla MONTALI, culinair, vegetarisch, Italiaans
Hoofdgerecht, Vegetarisch, 8 personen, Italiaans
-
Mango-passievruchtenmousse Dessertamuse 'Voorafje' voor een groter dessert of als extraatje bij een groot dessert. Ook lekker bij Chocolademousse
Nagerecht, Vegetarisch, 4 personen, Anders
-
Millefeuille met aardbeien - tompouce met aardbeien
Nagerecht, Vegetarisch, 6 personen, Frans
-
Mini-artisjoktaartjes- Warm als voorafje of koud bij een picknick
Voorgerecht, Vegetarisch, 20 personen, Frans