AH klantenservicebezorgen
Wat betaal ik voor het laten thuisbezorgen of ophalen van boodschappen bij een Pickup Point?
De bezorgkosten hangen af van het door jou gekozen bezorgmoment. Op onze bezorgpagina kun je zien wat de actuele kosten zijn op de door jou gekozen tijd. Vul je postcode in of log in om de beschikbare tijden te vergelijken. 

Met onze AH Bezorgbundel kan je voor een vast bedrag per maand onbeperkt bestellen zonder bezorgkosten.

Voor welk bedrag moet ik minimaal bestellen?
Op dinsdag, woensdag en donderdag komen we al vanaf 50 euro je boodschappen bezorgen. Op de overige dagen is het vanaf 70 euro. Heb je een AH Bezorgbundel, dan is je minimale bestelbedrag altijd 50 euro. De minimale bestelbedragen zijn exclusief kortingen en statiegeld.
Je kunt je boodschappen ook ophalen bij een Pick Up Point. Hier is het minimale bestelbedrag 40 euro en de betreffende ophaalkosten afhankelijk van het ophaalmoment. De actuele ophaalkosten vind je hier.

Goed om te weten
Ongekoelde producten vervoeren we in een klapkrat. Per krat betaal je 4 euro statiegeld. Dit bedrag krijg je terug als je de krat weer inlevert bij een volgende bestelling. De meeste gekoelde producten vervoeren wij in een plastic tas in een koelbox. Per bestelling betaal je 5 cent voor al het plastic verpakkingsmateriaal. Deze bijdragen besteden wij aan verduurzaming.

Nog een tip: hou de acties op ah.nl in de gaten, want iedere week zijn er speciale aanbiedingen met gratis bezorging! Dit geldt ook voor zakelijke klanten.