Mijn Boodschappenlijst

Wat is Mijn Boodschappenlijst?

Een boodschappenlijstje maken gaat makkelijk en snel op ah.nl. Rechts op het scherm heeft u altijd Mijn Boodschappenlijst bij de hand. Bij alle producten staat een Mijn Boodschappenlijst-icoontje. Klik op het icoontje en het product verschijnt op uw Boodschappenlijst. U kunt het product er ook op slepen met uw muis. AH-recepten kunt u ook toevoegen of slepen. Dan staan alle ingrediënten er in één keer op. Iets erbij doen of eraf halen kan altijd. Van Kookschriftrecepten kunt u de ingrediënten ook toevoegen of slepen.

Klaar? Print de lijst uit en winkelen maar! Uw Boodschappenlijst wordt onthouden voor uw volgende bezoek aan ah.nl. Natuurlijk kunt u de lijst altijd weer leegmaken.

Kan ik Mijn Boodschappenlijst ook gebruiken om in de AH Boodschappen webwinkel mee te winkelen?

Nee, het is helaas niet mogelijk om de boodschappenlijst die u op ah.nl maakt mee te nemen naar de AH Boodschappen webwinkel. Wel kunt u binnen de webwinkel ook boodschappenlijstjes maken en opslaan, zodat u dezelfde artikelen elke keer snel en eenvoudig opnieuw kunt bestellen. Kijk hier voor meer informatie op de pagina met veelgestelde vragen over de AH Webwinkel.

Kan ik meerdere boodschappenlijsten aanmaken en deze opslaan?

Nee, u kunt één boodschappenlijst maken. Deze lijst blijft voor u bewaard en zult u direct weer zien als u de volgende keer een bezoek brengt aan ah.nl. Wilt u een nieuwe lijst maken, klik dan op 'Lijst leegmaken'.

Wat is Mijn Eerdere boodschappen?

Met Mijn Eerdere boodschappen kunt u nóg sneller boodschappenlijstjes maken. Voer uw Bonuskaartnummer in en u ziet direct de producten die u eerder bij Albert Heijn heeft gekocht. Deze kunt u vervolgens aan uw Boodschappenlijst toevoegen of slepen.

Hoeveel artikelen kan ik maximaal op Mijn Boodschappenlijst zetten?

Als u gebruikt maakt van Internet Explorer 7 of Firefox 2 dan is het maximum aantal artikelen dat u op uw boodschappenlijst kunt zetten 300 stuks.

Zoeken in veelgestelde vragen en antwoorden

Of heeft u een vraag over Albert Heijn?

Of heeft u een vraag over de AH Webwinkels?

 

 

Vindt u geen antwoord op uw vraag?

Neem contact op

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.