Aanbiedingen & spaaracties

Wat kan ik met Perla koffie spaarpunten?

Op een verpakking van AH Perla en AH Excellent Perla zitten 10 waardepunten. Op een aantal verpakkingen zelfs twee keer 10. Deze plakt u op een spaarkaart die u in uw eigen winkel kunt krijgen bij de servicebalie. Tegen inlevering van een volle spaarkaart (250 waardepunten) krijgt u bij de kassa 2 euro korting.

Voor de oude spaarkaarten blijft de oude procedure van kracht (dit staat op de kaart zelf ook aangegeven): een volle spaarkaart is goed voor een pak AH Perla (250 gram gemalen of bonen). Bij 2 kaarten vol met 500 punten ontvangt u een pak koffie van 500 gram of 36 koffiepads. Bij 3 kaarten vol ontvangt u 56 koffiepads en bij 4 kaarten 1000 gram koffie. Het kan zijn dat u een oude versie van een koffiespaarkaart heeft waardoor u de verpakking van uw keuze niet tegenkomt.

Hoe werken de AH Spaarzegels?

Voor iedere euro boodschappen kunt u bij de kassa een zegel kopen ter waarde van 10 eurocent. Bij inlevering van een vol zegelboekje (490 zegels) ontvangt u 52 euro contant. De waarde van de zegels bedraagt 0.10 x 490 = 49 euro. De premie op een vol boekje bedraagt 3 euro. Bij inlevering van een niet volgeplakt boekje ontvangt u vanaf 255 zegels de zegelwaarde plus een premie van 50 eurocent. Bij 255 zegels is dat 26 euro. Bevat het boekje minder dan 255 zegels, dan ontvangt u uitsluitend de zegelwaarde.

Wat kan ik doen als een aanbieding niet meer verkrijgbaar is?

Soms is de voorraad van een populaire aanbieding al op, terwijl er nog klanten van willen profiteren. In dat geval kunt u bij de kassa een AH Reclamecheque krijgen, waarmee u - als de voorraad weer is aangevuld - dat artikel alsnog tegen de aanbiedingsprijs kunt kopen. Dit geldt niet voor OP=OP aanbiedingen en voor actie-artikelen die niet vast in het assortiment van de betreffende winkel zijn opgenomen.

Hoe werkt de AH Wijnkorting?

Bij aankoop van minimaal 6 flessen wijn, van één soort, ontvangt u 10% korting. Het is van belang dat de wijn exact van één soort is, dat wil zeggen met dezelfde streepjescode (EAN) op de fles. De wijnkorting ontvangt u uitsluitend bij gebruik van een Bonuskaart en is niet geldig als de wijn een Bonusaanbieding betreft. De wijnkorting geldt op het gehele wijnassortiment, met uitzondering van Premixen, advocaat en likorette. De wijnkorting is wel van toepassing op kleine flesjes wijn en een aantal aperitieven op basis van wijn zoals Port, Sherry, Sherry-achtigen en Vermouth.

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.