Emma Matras

AH Klantenservice

Waar vind ik alle informatie over de Emma Matras?

De uitgebreide informatie kan je terugvinden op onze Lekker Weg Lekker Thuis pagina binnen de slaapshop

Emma Matras is Europa’s meest bekroonde matrassenmerk. Ook in Nederland is Emma al meedere jaren bekroond door de Consumentenbond.

Nu introduceert Emma het EASY by Emma Matras, goed slapen wordt zo betaalbaarder dan ooit. Het matras is 18 cm hoog en bestaat uit twee verschillende lagen. De onderste laag biedt stevige ondersteuning en de toplaag een heerlijk comfort. Hierdoor krijg je geen last van pijnlijke drukpunten. Dankzij de hoge kwaliteit van de binnenkant gaat de EASY lekker lang mee, zodat jij kunt genieten van jaren slaapplezier. Én ook op de EASY, kan je 30 nachten proefslapen!

Wanneer krijg ik mijn Emma Matras geleverd?

Op de website viel aanvankelijk te lezen dat je de matras binnen 10 tot 15 dagen ontvangt.

Helaas is er enige vertraging opgetreden met de levering. De verwachte levertijd is nu ongeveer 20 werkdagen. Je ontvangt een Track & Trace code via mail nadat jouw matras geleverd is aan de vervoerder. Met de Track & Trace code kan je jouw levering volgen.

Hoe kan ik Emma Matrassen bereiken als ik een vraag heb?

Je kunt ze het beste bereiken via chat op hun website www.emma-matras.nl

Telefonisch via 020 2415448 (bereikbaar ma-za van 9:00 uur tot 17:00 uur)

Of door een e-mail te sturen naar service@emma-matras.nl

Gerelateerde artikelen

Tickets bestellen

Via de ticketshop van Albert Heijn kun je tickets kopen voor allerlei leuke activieiten, zoals een dagje naar de dierentuin of een overnachting in een hotel van Fletcher.

Bekijk de details

Cadeaukaarten

Je kan met de Albert Heijn-cadeaukaart betalen bij al onze winkels en dus ook de Albert Heijn To Go, alleen niet bij je online bestelling. Je checkt het saldo door de kaart te scannen bij de prijsscanner in de winkel. Wanneer je je kaart gebruikt om te betalen, zie je het eventueel resterende saldo ook op je kassabon.

Bekijk de details

Contact