MoestuinMaatjes sparen

AH Klantenservice

Wat zijn de MoestuinMaatjes?

Met deze spaaractie kan je niet alleen ontdekken hoe mooi de natuur werkt, maar je kan zo ook iets terug doen voor de natuur. Dit keer hebben we de plantjes slim met elkaar gecombineerd, vandaar dat we ze MoestuinMaatjes noemen.

Zo combineren we groentes die afhankelijk zijn van bestuiving met bloemen en kruiden die veel bestuivers aantrekken. En groentes die vaak last hebben van specifieke plagen, worden gecombineerd met bloemen en kruiden die geliefd zijn bij hun natuurlijke vijanden.

Wat als ik de MoestuinMaatjes niet bij mijn online bestelling heb ontvangen?

Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Als dat toch is gebeurd dan kan je ze ophalen bij de dichtstbijzijnde AH winkel op vertoon van je factuur bij de servicebalie. Vanuit de klantenservice kunnen wij niets opsturen helaas.

Bij het afronden van jouw bestelling vragen we je of je de MoestuinMaatjes bij jouw bestelling wilt ontvangen. Als je hier geen vinkje neerzet, dan ontvang je ze ook niet. In dit geval staan ze dan ook niet op jouw factuur. Dus let er op dat je het vinkje hebt gezet bij het afronden van je bestelling.

Waarom zijn de MoestuinMaatjes per twee verpakt?

De MoestuinMaatjes bevatten 2 potjes. Elke groentesoort is gekoppeld aan een kruid of bloem die je in de buurt moet kweken. Het zijn maatjes: ze helpen elkaar. De bloemen of kruiden trekken bijvoorbeeld insecten aan die luis opeten of helpen bij de bestuiving van bloemen, zodat de vruchtgewassen kunnen gaan groeien. Of het ene maatje beschermt het andere. Zo zorgt de sterke geur van bieslook ervoor dat wortelvliegen uit de buurt van wortels blijven.

Hoe werkt het sparen van de MoestuinMaatjes?

Bij iedere €15,- aan boodschappen* ontvang je één MoestuinMaatje. Daarbij gaan we uit van het netto bonbedrag, dus na verrekening van de Bonuskorting. Je ontvangt de MoestuinMaatjes zowel in de winkel als bij jouw online boodschappen.

*De MoestuinMaatjes worden berekend over het NETTO bonbedrag, ná aftrek van de 35%-kortingsstickers, de persoonlijke-en Bonus(box)kortingen, sterke drank, tabak, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaukaarten en -bonnen, loten, beltegoed en statiegeld. 

Tot wanneer kan ik MoestuinMaatjes sparen?

Van 6 april tot en met 25 april kan je MoestuinMaatjes sparen bij Albert Heijn zowel in de winkel als bij je online boodschappen.

Hoeveel verschillende varianten MoestuinMaatjes zijn er te sparen?

Je kan 15 MoestuinMaatjes sparen. Bekijk ze hier allemaal.

Hoe weet ik wat welk plantje nodig heeft?

Kijk goed naar de teeltinstructies die bij de MoestuinMaatjes zitten, want elk plantje groeit anders. Zet de bakjes op een lichte plek waar het niet te warm is. Bewaar de informatiestekertjes die je erbij krijgt. Daarop kun je lezen wanneer je de plantjes het best kunt overpotten en wanneer ze naar buiten mogen, de tuin in of het balkon op.

Op ah.nl/moestuinmaatjes vind je meer informatie en tips over de verzorging van jouw plantjes. Je kan zelfs een Moestuincursus volgen via IVN.

Gerelateerde artikelen

Klacht over mijn bestelling

We doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en compleet mogelijk te bezorgen, maar soms kan er helaas wat fout gaan. Mis je een product of heb je een klacht over de kwaliteit? Vul dan dit formulier in en dan vergoeden we het bedrag automatisch op je volgende factuur. Zo gebeurd!

Bekijk de details

Contact