Messen sparen

Hoe werkt de spaaractie en tot wanneer duurt deze?

 • Bij iedere 10 euro 1 messenzegels
 • Bij 25 zegels al een volle spaarkaart
 • Sparen kan van 7 maart t/m 19 juni 2022
 • Start met digitaal sparen en krijg je eerste 10 zegels cadeau! De 10 extra zegels worden automatisch bijgeschreven na je eerste transactie bij Albert Heijn.
 • 2x zo snel sparen? Sluit dan Mijn AH Premium af

Ik heb geen of te weinig messenzegels gekregen, wat nu?

Dat is natuurlijk balen. Er zijn een paar scenario's en mogelijke verklaringen voor, zie hieronder:

Je hebt online boodschappen gedaan

 • Houd er rekening mee dat je spaarzegels al minimaal 5 uur vóór de levering van jouw boodschappen worden bijgeschreven. Dit zie je ook terug in je spaargeschiedenis in de AH app. 
 • Toch niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice, dan gaan we kijken wat er fout is gegaan en lossen we het voor je op.
 • Je bent (nog) geen digitale spaarder. Bij online bestellingen worden uitsluitend digitale zegels uitgegeven en geen fysieke. Volg de stappen die je hier vindt
 • Er is een tijdelijke storing geweest. De zegels worden binnen 48 uur alsnog bijgeschreven

Je hebt je boodschappen in de winkel gedaan

 • Wellicht ben je ze vergeten mee te nemen bij het zelfscanplein
 • Mogelijk is er een tijdelijke storing geweest. De zegels worden binnen 48 uur alsnog bijgeschreven.
 • Er was tijdelijk niet voldoende voorraad van fysieke zegels
 • In alle bovenstaande gevallen kan je het beste naar onze collega's bij de servicebalie gaan. Op vertoon van de bon maken ze het graag voor je in orde.

Hoe krijg ik 10 messenzegels cadeau als ik digitaal spaar?

Als je digitale spaarder bent ontvang je na je eerste transactie tijdens de actieperiode (7 maart t/m 19 juni) 10 extra zegels. Spaar je nog niet digitaal meld je dan snel aan en ontvang 10 extra zegels na je eerste transactie. Dit geldt zowel in de winkel als bij online bestellingen.

Goed om te weten: Als je je rechtsboven je digitale spaarkaart op de 3 puntjes klikt, zie je daar meteen je hele spaargeschiedenis.

Kan ik ook een deel plakzegels en een deel digitale messenzegels verzilveren?

Begrijpelijk dat je dit graag zou willen, maar nee helaas is dit technisch niet mogelijk.

Als je jouw Bonuskaart scant, dan herkent de kassa jou als digitale spaarder en deze zal automatisch jouw volle digitale spaarkaarten in mindering brengen bij aankoop van bestek. De kassa houdt dan geen rekening meer met Fysieke spaarkaarten die worden ingeleverd.

Tip: Kom je zegels tekort, vraag dan zegels aan vrienden en familie. Zij kunnen hun fysieke zegels aan je geven of via een verzoekje in de AH app digitale zegels met je delen.

Waarom kan ik alleen digitaal sparen voor messen bij mijn online boodschappen?

We zien dat steeds meer klanten die online bestellen alleen nog digitaal sparen in de AH app. Daarom stoppen we met het toevoegen van papieren zegels aan online bestellingen. Dit biedt meerdere voordelen: zo raak je nooit je zegels kwijt, heb je altijd je volle spaarkaart bij de hand én, mooi meegenomen, het is beter voor het milieu!

Zijn de messen dubbel geslepen?

Jazeker, de Boretti messen zijn aan beide kanten geslepen en daardoor geschikt voor zowel links- als rechtshandigen.

Kunnen de messen ook in de vaatwasser?

Het korte antwoord is 'ja het kan'. Maar om de messen zo lang mogelijk mooi te houden is het aan te raden de messen met de hand af te wassen. De messen zijn gemaakt van MOV staal. De messen krijgen daardoor betere slijtvastigheid en roestbestendigheid wat zorgt voor een lange en duurzame levensduur. De messen zullen dus niet direct defect gaan van een enkele keer vaatwasser. Als dit echter op regelmatige basis wordt gedaan is de kans groot dat de kwaliteit van de messen eerder vermindert.

Ik kan het schort nergens vinden, hoe kan dat?

De levering van het BBQ-schort is helaas vertraagd. De verwachting is dat het eind april in de winkels ligt.

Praat met AH