FoodFirst jouw leefstijlcoach

AH Klantenservice

Wat houdt de FoodFirst jouw leefstijlcoach app precies in?

FoodFirst en Albert Heijn brengen alle voordelen van een gezonde leefstijl samen in één app. De FoodFirst jouw leefstijlcoach app.

Met de FoodFirst Leefstijlcoach app wordt werken aan een gezondere leefstijl leuker en makkelijk. Een gezonder leven, begint bij gezondere voeding. Maar ook voldoende beweging, slaap en ontspanning zijn ontzettend belangrijk. De FoodFirst Leefstijlcoach app inspireert en motiveert je om met je leefstijl aan de slag te gaan.

Naast dagelijkse leefstijlcoaching door experts ontvang je ook na aanmelding een tegoedbon van € 15,- voor verse groenten en fruit bij Albert Heijn, gezonde kortingen in de FoodFirst kortingshop en exclusief toegang tot online webinars en kookdemo’s met de FoodFirst experts, chefs en toonaangevende gastsprekers.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de FoodFirst jouw leefstijlcoach app?

Download eerst de FoodFirst jouw leefstijlcoach app. Log in met jouw ah.nl inloggegevens. Heb je deze nog niet? Maak dan eerst een ah.nl profiel aan met je Bonuskaart op ah.nl/mijn

Je betaalt 14,99 Euro voor een jaarabonnement om gebruik te kunnen maken van alle voordelen van de FoodFirst app. Dit heb je al snel terugverdiend, want je ontvangt een tegoedbon twv 15 euro voor verse groenten en fruit nadat je je hebt aangemeld.

Hoe ontvang ik de tegoedbon na aanmelding op de FoodFirst app?

Nadat je de app hebt gedownload en je je hebt aangemeld voor een abonnement, ontvang je per e-mail een tegoedbon voor verse groenten en fruit bij Albert Heijn ter waarde van 15 euro.
Je hebt je aankoop dus meteen terugverdiend!

De tegoedbon is tot 4 weken na uitgifte geldig en je kunt m alleen besteden in de AH winkels. Bij to go, Belgische winkels en bij online bestellingen kun je de tegoedbon niet gebruiken.

Ik krijg een melding 'deze cadeaukaart is al geactiveerd' bij de zelfscankassa, hoe kan dat?
Volg precies de instructie in de e-mail. Het is heel belangrijk dat je eerst alle boodschappen scant, vervolgens op 'betalen' klikt en daarna weer op de button 'terug' klikt. Vervolgens kan je kiezen voor 'cadeaukaart', waarna je de barcode van je tegoedbon scant gevolgd door de pincode in de e-mail.

Ik heb geen e-mail met tegoedbon ontvangen na mijn aanmelding in de FoodFirst app, wat kan ik doen?

Controleer dan eerst even je spambox. Daar de mail ook niet gevonden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen de e-mail nogmaals naar je toesturen.

Hoe werkt de wekelijkse FoodFirst korting?

Nieuw vanaf 15 maart is de FoodFirst persoonlijke Bonuskorting voor FoodFirst leden via de app.

  • Je krijgt wekelijks 50% korting op 2 gezonde producten.
  • De korting wordt automatisch op je Bonuskaart geladen. Dus je hoeft alleen maar je Bonuskaart te scannen aan de kassa.
  • Bij online bestellen gaat dit automatisch, omdat je daar je Bonuskaart al hebt toegevoegd aan je bestelaccount.
  • Deze korting geldt voor zowel je aankopen in de winkel als bij je online aankopen en is onbeperkt gedurende de looptijd van de betreffende week.
  • De korting is een week geldig van maandag t/m zondag. Voor online boodschappen is de bezorgdag bepalend voor de FoodFirst korting.
  • Op je kassabon vind je de korting terug onder de noemer 'Bonusbox' en in de AH app zie je 'm terug onder de noemer 'Persoonlijke Bonuskorting'
  • Om deze korting te kunnen krijgen moet je je Bonusbox geactiveerd hebben in je profiel op ah.nl. Klik daarvoor in je profiel op de tegel 'je geactiveerde Bonuskaart' en controleer of de Bonusbox actief is in het volgende scherm waarin je terechtkomt.

Wat kan ik verwachten van de FoodFirst jouw leefstijlcoach app?

De FoodFirst leefstijlcoach app staat er nu als basis. De komende dagen, weken en maanden gaan we de app steeds verder uitbreiden met nog veel meer afleveringen, experts en functionaliteiten. Mede op basis van de feedback van onze gebruikers en de behoeften van onze klanten.

Denk aan meer recepten, extra aanbiedingen in de FoodFirst kortingshop, kookworkshops met Rudolph en ga zo maar door. Kom dus regelmatig terug om al dat nieuws te ontdekken!

Wat hebben we nu al voor je in de app?

Als je lid wordt ontvang je direct per e-mail een tegoedbon voor verse groenten en fruit bij Albert Heijn ter waarde van 15 euro.

Vier keer per jaar kan je gratis deelnemen aan een webinar over een bepaald gezondheidsthema.

Je kan het hele jaar gebruikmaken van de FoodFirst kortingshop. Hier vind je tientallen kortingen. Van handige artikelen die je helpen gezond te koken, tot sportartikelen, wellness-uitjes en wearables.

Ik heb nog een lopend abonnement voor FoodFirst network. Kan ik ook meedoen in de app?

Uiteraard kan je direct ook gebruik maken van de FirstFood jouw leefstijlcoach app.

Jouw huidige FoodFirst Network membership loopt gewoon door totdat de looptijd van een jaar is bereikt daarna stopt het abonnement automatisch. Dat kan ook niet meer verlengd worden.

Wil je meer weten of heb je nog andere vragen over de FoodFirst jouw leefstijlcoach app?

Kijk even in de meest gestelde vragen wellicht staat het antwoord op je vraag daarbij.

De voorwaarden kun je hier doorlezen.

Heb je inhoudelijke vragen over de recepten, de tips en adviezen, de webinars of misschien medische vragen? De experts van FoodFirst kunnen je hierbij helpen via de FoodFirst klantenservice

Voor alle overige vragen over de app, de tegoedbon of over een aankoop in de Kortingshop kan je bij ons terecht via één van de contact opties onderaan deze pagina.

Gerelateerde artikelen

Tickets bestellen

Via de ticketshop van Albert Heijn kun je tickets kopen voor allerlei leuke activieiten, zoals een dagje naar de dierentuin of een overnachting in een hotel van Fletcher.

Bekijk de details

FoodFirst Network

Hier vind je informatie over het FoodFirst Network platform via de website. Dus niet te verwarren met de FoodFirst Leefstijlcoach app op je mobiel.

Bekijk de details

Contact