Digitaal sparen

AH Klantenservice

Digitaal sparen


Hoe kan ik mij aanmelden voor digitaal sparen?

Dit kan via de AH app op je mobiele telefoon én met een geregistreerde AH Bonuskaart. Zorg er voor dat je de laatste versie van de app hebt. Ga op de Homepagina van de app, naar 'digitaal sparen en volg de stappen. Na het aanmelden krijg je bij ons bij je eerstvolgende boodschappen 2 spaarzegels cadeau.

Een stappenoverzicht en de link naar jouw app store vind je ook op onze website terug.


Goed om te weten

Als je je Bonuskaart scant dan verzilvert de kassa automatisch je digitale spaarkaart.

Je puntensaldo kan je alleen zien in de AH app op je mobiel of op de prijsscanner in de winkel als je je Bonuskaart daar scant. Dus niet op je PC of laptop.

Heb je online een bestelling geplaatst, dan worden je punten bijgeschreven op het moment dat je bestelling onderweg naar je is. Zorg er wel voor dat je het sparen in de app eerst activeert voordat je je bestelling plaatst, anders worden de spaarzegels niet meegenomen tijdens die bestelling die al eerder bevestigd was.

Als je je Bonuskaart bent vergeten, kun je deze ook vinden in de AH app rechts bovenaan.

Nadat je je hebt aangemeld voor digitaal sparen, hebben we nog even een paar minuutjes nodig om dit te verwerken. Dus reken je je boodschappen direct na aanmelden af, dan kan het zijn dat de punten niet direct zijn bijgeschreven in de AH app.

Uitschrijven voor digitaal sparen doe je door op de spaarkaart te klikken in de app en vervolgens rechtsboven op de drie puntjes en 'Stoppen met digitaal sparen'.Als je je afmeldt voor digitaal sparen dan raak je je volle spaarkaarten en/of zegels kwijt. Dus zorg er dan eerst voor dat je deze hebt verzilverd.

Bij een gekoppelde Bonuskaart kun je niet samen sparen. De spaarzegels worden afzonderlijk per Bonuskaart geregistreerd.

Als je online je boodschappen bestelt en digitaal spaart, kan je je volle spaarkaarten in de winkel verzilveren en je spaar-item kopen.


Zegels niet bijgeschreven?

Normaal gesproken worden je digitale zegels vrijwel meteen na je winkelbezoek of na het in ontvangst nemen van je online bestelling bijgeschreven. Soms is er wat vertraging. Zijn je zegels 1 dag na winkelbezoek nog niet bijgeschreven? Ga dan even bij de winkel langs. Zijn je zegels niet bijgeschreven bij je online bestelling? Wacht dan maximaal 5 werkdagen. Zijn de zegels dan nog niet bijgeschreven? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Gerelateerde artikelen

Koopzegels sparen

Bij elke euro die je aan boodschappen uitgeeft kan je een AH koopzegel kopen voor 10 cent. Heb je er 490 bij elkaar gespaard? Dan heb je een vol koopzegelboekje ter waarde van 49 euro. Lever dit vervolgens in bij jouw AH winkel en krijg 52 euro uitbetaald. Je krijgt dus 3 euro extra per vol zegelboekje.

Bekijk de details

AH pannen actie

Van goede pannen heb je elke dag plezier. Daarom kun je bij Albert Heijn nu sparen voor topkwaliteit pannen van Royal van Kempen & Begeer.

Bij iedere 10 euro krijg je 1 pannenzegel. Met 60 pannenzegels en een bijbetaling vanaf 9.99 euro heb je zo’n fijne pan in huis.

Nooit meer je zegels kwijt? Spaar dan makkelijk met de AH app!

Bekijk de details

AH Uitjes

Van 13 juli 2020 tot en met 23 augustus 2020 kon je bij Albert Heijn sparen voor het tweede uitjes gratis. Op deze pagina vind je informatie over het verzilveren van je volle spaarkaarten, dit kan tot en met 10 januari 2021.

Bekijk de details

Contact