Digitaal sparen

AH Klantenservice

Hoe kan ik mij aanmelden voor digitaal sparen? 

Dit kan via de AH app op je mobiele telefoon én met een geregistreerde AH Bonuskaart. Zorg ervoor dat je de laatste versie van de AH app hebt. Ga op de Homepagina van de app, naar 'Mijn Albert Heijn' en klik op één van de spaarmogelijkheden en volg de stappen. Als je eenmaal digitaal sparen hebt geactiveerd, dan spaar je met toekomstige spaaracties ook digitaal, totdat je dit zelf weer stopzet.

Het activeren van Koopzegels sparen staat los van Spaarzegels sparen voor een spaaractie (zoals bijvoorbeeld pannen of Uitjes). Deze moet je afzonderlijk activeren en stoppen.

Een stappenoverzicht en de link naar jouw app store vind je ook op deze pagina terug.

Hoe werkt digitaal sparen?

Download de AH app als je deze nog niet hebt. Zorg ervoor dat je een ah.nl profiel hebt met een geactiveerde Bonuskaart. Ga naar 'Mijn Albert Heijn' op de homepagina en klik op de spaaractie waar je aan mee wilt doen. Klik op 'ja dit wil ik' en je spaart voortaan digitaal.

Je saldo spaarzegels kan je alleen zien in de AH app of op de prijsscanner in de winkel als je je Bonuskaart daar scant. Dus niet op je PC of laptop.

Heb je online een bestelling geplaatst, dan worden je spaarzegels bijgeschreven op het moment dat we je bestelling voor je klaarzetten (ongeveer 5 uur voordat je je boodschappen ontvangt). Zorg er wel voor dat je het sparen in de app eerst activeert voordat je je bestelling plaatst en bevestigt, anders worden de spaarzegels niet meegenomen tijdens die bestelling.


Wil je je spaaritem kopen in de winkel? Nadat je je Bonuskaart hebt gescand en er wordt ook een spaaritem gescand, trekt de kassa automatisch het kortingsbedrag eraf van de spaarzegels die je in de app hebt gespaard.

Verzilveren van volle spaarkaarten en het uitbetalen van Koopzegels kan alleen in de AH winkel.

Hoe kan ik stoppen met digitaal sparen?

Uitschrijven voor digitaal sparen doe je door op de spaarkaart te klikken in de app en vervolgens rechtsbovenin op de drie puntjes en 'Stoppen met digitaal sparen'. Als je je afmeldt voor digitaal sparen dan raak je je volle spaarkaarten en/of zegels kwijt. Dus zorg er dan eerst voor dat je deze hebt verzilverd.


Voor Koopzegels sparen kun je je pas afmelden als je al je Koopzegels hebt uit laten betalen in de winkel. Staat je saldo op 0? Dan kan je de Koopzegels pagina ook weer klikken op de 3 puntjes rechts bovenin en kiezen voor 'Koopzegels stoppen'

Mijn digitale spaarzegels zijn niet bijgeschreven, wat nu?

Normaal gesproken worden je digitale spaarzegels vrijwel meteen na je winkelbezoek of bij online bestellingen, op het moment dat we je boodschappen voor je klaar maken, bijgeschreven. Soms is er wat vertraging. Zijn je zegels 1 dag na winkelbezoek nog niet bijgeschreven? Ga dan even bij de winkel langs. Zijn je zegels niet bijgeschreven bij je online bestelling? Wacht dan maximaal 5 werkdagen. Zijn de zegels dan nog niet bijgeschreven? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Gerelateerde artikelen

Koopzegels sparen

Sparen voor een rendement van 6% terwijl je boodschappen doet! Wil je weten hoe dat werkt? Lees snel verder...

Bekijk de details

AH pannen actie (afgelopen)

De spaaractie voor Pannen is inmiddels afgelopen. Inleveren van volle spaarkaarten kon t/m 14 februari

Het sparen voor pannen kon t/m 31 januari.

Bekijk de details

Contact