Lever je volle Efteling spaarkaarten in.

AH Klantenservice

Is de Efteling weer open?

Ja! Samen met de Efteling zijn we heel blij dat het park weer open is en weer bezoekers kan verwelkomen. je kon spaarzegels sparen van 17 mei t/m 30 mei. Met je volle spaarkaarten is het extra aantrekkelijk om een bezoek te plannen aan de Efteling. We zien je graag snel in het park!

Lees hier alles over het reserveren en de regels met betrekking tot corona in het park.

Hoe werkt de spaaractie voor Efteling-tickets?

Van 17 mei t/m 30 mei 2021 ontving je bij elke 5 euro aan boodschappen* één Efteling spaarzegel. Inmiddels is de spaaractie gestopt, maar je kan je volle spaarzegelboekjes (digitaal en fysieke) nog inleveren t/m 4 juli. Je krijgt bij inlevering van één volle spaarkaart tot 12,50 euro korting op één Efteling-ticket ter waarde van 45 euro (flexibel tarief) of 41 euro (laagseizoen).

Waar kan ik de Efteling-tickets kopen?

De tickets kan je in de winkel aan de kassa kopen, ook bij de zelfscankassa. Dit kan zowel met digitale spaarzegels in de AH app alsook met volle fysieke spaarkaarten.

Als je digitaal spaart kan je de kaartjes ook bestellen via ah.nl/efteling. Vergeet dan niet eerst in te loggen, anders kan je je volle spaarkaarten niet verzilveren. En je kan de tickets ook direct online kopen via de AH app. Dat is het makkelijkst, je bent dan al ingelogd en je kunt direct je volle spaarkaarten verzilveren.

Kan ik een laagseizoen Efteling-ticket omwisselen voor een flexibel ticket?

Je kunt het ticket niet bij een AH winkel ruilen. Echter, tegen betaling van een meerprijs bij de kassa van de Efteling kan je met een laagseizoen ticket op een flexibele dag komen.

Dit mag natuurlijk ook andersom. Helaas krijg je dan het verschil niet vergoed.

Kan ik gekochte Efteling-tickets teruggeven en de spaarzegels terugkrijgen?

Nee, helaas nemen we Efteling-tickets niet terug en ze zijn ook niet om te ruilen voor andere producten.

Hoe kan ik mijn digitale Efteling Spaarkaarten verzilveren?

Als je digitaal hebt gesspaard via de AH app kan je heel makkelijk je volle spaarkaarten verzilveren en je tickets bestellen in de AH app. Klik vanuit je spaarkaart in de AH app door naar 'koop tickets'. Je komt nu in onze ticketshop. Je kan je tickets ook op de website kopen, log dan eerst wel even in met je ah.nl inloggegevens zodat je daar ook je spaarkaarten kan verzilveren.

Uiteraard kan je ook je volle spaarkaarten inleveren (digitaal óf fysiek) in de winkel aan de kassa voor Efteling-tickets. Dit kan bij de gewone kassa of bij de zelfscankassa's. Je kiest het soort ticket, het aantal en je volle spaarkaarten worden gescand voor de korting. Je krijgt dan een scanbon wat je toegangsticket is tot de Efteling.

Kijk op ah.nl/digitaalsparen voor meer informatie over digitaal sparen en verzilveren

Kan ik Efteling-tickets kopen door zowel stickerzegels als ook digitale zegels tegelijk in te leveren?

Nee, dit is niet mogelijk. Het is of het één of het ander. Zodra je je Bonuskaart scant aan de kassa, herkent de kassa jou als digitale spaarder en deze zal automatisch jouw volle digitale spaarkaarten in mindering brengen bij aankoop van Efteling-tickets. De kassa houdt dan geen rekening meer met Fysieke spaarkaarten die worden ingeleverd. Mocht je zegels tekortkomen, vraag dan zegels aan vrienden en familie. Zij kunnen hun fysieke zegels aan je geven of via een verzoekje in de AH app digitale zegels met je delen.

Ik ben mijn digitale Efteling spaarzegels kwijt. Hoe kan dat?

Dit kan een aantal oorzaken hebben;

  • Wanneer je ervoor kiest om te stoppen met digitaal sparen, dan raak je al je gespaarde zegels kwijt. Je krijgt hier eerst een melding van, voordat je je afmeldt.
  • Óf je spaart digitaal en je hebt ook fysieke kaarten ingeleverd in de winkel in de veronderstelling dat die papieren spaarkaart wordt verzilverd en niet je digitale spaarkaart. Helaas maakt de kassa daar geen onderscheid in en zal deze altijd je digitale spaarkaart(en) automatisch verzilveren in een transactie.

Je kan nu ook in jouw spaargeschiedenis in de AH app zien wat er precies is gebeurd met je spaarzegels. Je spaargeschiedenis vind je als je op de pagina met de spaarkaart rechts bovenaan op de 3 stippen klikt. Kies daarna voor 'spaargeschiedenis'.

Gebeurt het onverhoopt dat je om wat voor reden dan ook je zegels kwijt bent, dan kan je contact opnemen met de klantenservice via één van de contactopties onderaan deze pagina.

Kan ik digitale Efteling spaarzegels ook aan iemand anders geven?

Ja dat kan. Degene die graag spaarzegels van jou zou willen, stuurt jou dan een verzoek om zegels te delen via whatsapp bijvoorbeeld. Je ontvangt dan een verzoek met een link daarin die uitkomt in de app. Via deze link kan je het aantal zegels intypen (door de + of – toets) die jij wilt weggeven. Lees hier hoe het precies werkt.

In je spaargeschiedenis zie jij, maar ook degene aan wie je zegels hebt gegeven, precies terug hoeveel spaarzegels dit waren.

Gerelateerde artikelen

Digitaal sparen

Je spaart heel makkelijk digitaal voor je Koopzegels en spaaracties via de AH app. Zo heb je je zegels altijd bij de hand en kun je ze makkelijk verzilveren in een van onze winkels.

Bekijk de details

Koopzegels sparen

Sparen voor een rendement van 6% terwijl je boodschappen doet! Wil je weten hoe dat werkt? Lees snel verder...

Bekijk de details

Contact