Geniet van t Goede cadeaukaart

Ik heb mijn Geniet van 't Goede cadeaukaart verzilverd bij mijn bestelling, maar ik zie dat niet terug in de bevestiging, wat nu?

Dat klopt, de verwerkte korting zie je wel bij het afronden van je bestelling, maar niet in je bevestiging per mail of op de digitale pakbon.

Je ziet de korting achteraf wel terug onder 'mijn facturen'.

Tot wanneer kan ik de cadeaukaart Geniet van 't Goede inwisselen?

Dit kon eigenlijk maar t/m 13 november, maar we hebben dit verlengd. Je kan de cadeaukaart nu t/m 27 november inleveren. Bestel je online, dan kan dat bij bestellingen die uiterlijk 26 november worden bezorgd.

Hoe activeer ik de Geniet van 't Goede cadeaukaart? 

Het activeren van de ‘Geniet van ’t Goede’-cadeaukaart kan via genietvantgoede.nl. Activeren kan tot en met zondag 13 november 2022.

  • Ga naar genietvantgoede.nl.
  • Vul de laatste 8 cijfers van de code in die op de achterzijde van uw cadeaukaart staat.
  • Vul de laatste 3 cijfers van uw rekeningnummer in.
  • Vul eventueel uw e-mailadres en telefoonnummer in.
  • De kaart is nu geactiveerd.

Kan ik de cadeaukaart Geniet van 't Goede ook online verzilveren?

Jazeker, vanaf dit jaar kan je de cadeaukaart ook online verzilveren. Als je de cadeaukaart hebt geactiveerd, dan kan je in de laatste stap bij het bestellen klikken op 'Geniet van het Goede'. Je kan de code vervolgens scannen, of klikken op 'Handmatig de code toevoegen'. Vervolgens voer je de bar- en pincode en klik je op 'cadeaukaart inwisselen'. Zie ook onze speciale pagina voor de uitleg.

Welke producten kan ik precies kopen met de Geniet van 't Goede cadeaukaart?

Met de cadeaukaart kaart kies je producten voor een heerlijke vegetarische maaltijd bij Albert Heijn in Nederland (m.u.v. AH to go) en op ah.nl.
De ruim 950 deelnemende producten zijn goed te herkennen aan het groene Geniet van ’t Goede logo op het schap en op onze site. Je kan ook kiezen voor de ‘Geniet van ‘t Goede box vol voordeel. Via ah.nl/genietvantgoede vind je een handig overzicht.

Praat met AH