FoodFirst Network

AH Klantenservice

Wat is FoodFirst Network?

FoodFirst Network is gemaakt door het team dat aan de wieg stond van 24Kitchen. We geloven in de helende kracht van voeding, beweging, ontspanning en slaap. En weten hoe je dat volhoudt. Onze honderden recepten zijn puur, vers en onbewerkt. Geen pakjes, geen zakjes, en, heel belangrijk, geen reclame.
lees hier meer over FoodFirst Network.

Hoe kan ik member worden van FoodFirst Network?

Dat kan niet meer op het platform via de website. Dus de informatie op deze pagina is er alleen nog voor bestaande members waarvan het membership ook gaat aflopen uiterlijk begin oktober '21.

Nieuw is de FoodFirst jouw leefstijlcoach app. De app is nog volop in ontwikkeling. Wil je meer weten over de FoodFirst jouw leefstijlcoach app? Lees hier meer over de app en download 'm snel.

Ik ben mijn wachtwoord voor FoodFirst Network vergeten. Wat nu?

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan bij het aanmelden op ‘wachtwoord vergeten’. Je ontvangt dan per e-mail instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Hier vind je meer informatie over o.a. het inloggen en je account.

Wat moet ik doen als ik problemen heb met inloggen op FoodFirst Network?

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan bij het aanmelden op ‘wachtwoord vergeten’. Je ontvangt dan per e-mail instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Krijg je een melding over recaptcha? Dan heb je te vaak geprobeerd in te loggen met een verkeerde combinatie van inlognaam en wachtwoord. Verwijder de cookies van FoodFirst Network door ons uit je internetgeschiedenis te verwijderen en probeer het daarna opnieuw.

Hier vind je meer informatie over o.a. het inloggen en je account.

Hoe pas ik mijn profiel of contentvoorkeur aan voor FoodFirst Network?

Bij het aanmelden heb je een persoonlijk profiel geselecteerd op basis van jouw contentvoorkeur. Dit kan je aanpassen als je dat wilt. Je kunt kiezen uit profielen die zich richten op ‘lekker eten en voelen’, ‘allergie’, ‘diabetes’, ‘afvallen’ en/of ‘hoge bloeddruk’.

Het platform speelt in op jouw behoeften, zodat je artikelen en recepten te zien krijgt die geschikt voor jou zijn. Informatie die binnen jouw profiel past, herken je aan een groene lijn onder de foto van het artikel of recept. Informatie met een rode lijn past niet bij jouw profiel. Een oranje lijn duidt op informatie die daar tussenin zit: de informatie is niet speciaal afgestemd op jouw profiel, maar kan wel relevant voor je zijn.

Om je contentvoorkeur aan te passen, Klik na het inloggen rechtsboven op de homepagina op jouw naam en selecteer ‘Mijn profiel’. In het tabblad ‘Mijn profiel' kun je eenvoudig een andere contentvoorkeur selecteren. Klik vervolgens op 'Opslaan'.

Waar vind ik de meest gestelde vragen over FoodFirst Network?

Je vindt alle informatie over bijvoorbeeld het membership, je account, de recepten en vele andere vragen op deze pagina

Contact