FoodFirst leefstijlcoach app

Wat is de FoodFirst Leefstijlcoach app en hoe werkt het?

De FoodFirst Leefstijlcoach app is speciaal ontwikkeld om gezonder leven leuker, lekkerder en makkelijker te maken. In de app vind je tientallen challenges die jou op weg helpen naar gezondere gewoontes. Of je nu beter wilt eten, vaker wilt bewegen, meer wilt ontspannen of beter wilt slapen: er is altijd een passende challenge voor jou.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de FoodFirst leefstijlcoach app?

Download gratis de FoodFirst leefstijlcoach app in de app store en log in met je ah.nl inloggegevens. Je kunt daarna gelijk aan de slag met je eerste challenge of je laten inspireren op de ontdek pagina.

Waarom moet ik inloggen in de app met mijn ah.nl inloggegevens?

FoodFirst Leefstijlcoach is onderdeel van AH. Door een account aan te maken en/of in te loggen profiteer je onder andere van de speciale FoodFirst Bonuskortingen en nog vele andere voordelen.

Hoe werkt een challenge in de FoodFirst leefstijlcoach app?

Een challenge is eigenlijk een superkort veranderprogramma, waarbij je tijdens een afgebakende periode - bijvoorbeeld een week - werkt aan een specifieke doelstelling. We helpen je de eerste stap te zetten en geven je alle input om het daarna zelf vol te houden.

Bij iedere challenge is een team van experts betrokken. Elke challenge heeft een hoofdcoach die jou helpt en motiveert met praktische tips, haalbare adviezen en kleine opdrachten. Je krijgt inspiratievideo’s, achtergrondartikelen, receptsuggesties en we hebben workouts en ontspanningsoefeningen die je direct mee kunt doen. We houden vinger aan de pols en checken regelmatig hoe het gaat. En als het even niet lukt, dan geven we je extra tips om toch vol te houden.

Ook als je even geen challenge hebt lopen inspireren we je met korte video’s over voeding, bewegen, ontspanning en slaap. Daarnaast ontvang je wekelijks korting op gezonde producten bij Albert Heijn en korting op bijvoorbeeld dagjes weg of apparatuur, zoals fitnesscrackers die jou helpen om een gezonde leefstijl vol te houden.

Kan ik de nieuwe FoodFirst Leefstijlcoach app ook gebruiken op desktop en tablet?

De nieuwe app is helaas niet te gebruiken via de desktop. Wel kan je de app downloaden op je tablet, maar de app werkt het beste op je telefoon.

Hoe werkt de wekelijkse FoodFirst Bonuskorting?

Je krijgt wekelijks een mooie korting op 2 gezonde producten. Deze zie je terug op je Bonuspagina in de AH app. Er staat dan ‘Foodfirst’ vóór het Bonusproduct.

Om deze korting te kunnen krijgen moet je je Bonusbox geactiveerd hebben in je profiel op ah.nl. Klik daarvoor in je profiel op de tegel 'je geactiveerde Bonuskaart' en controleer of de Bonusbox actief is in het volgende scherm waarin je terechtkomt.

De korting wordt automatisch op je Bonuskaart geladen. Dus je hoeft alleen maar je Bonuskaart te scannen aan de kassa.

Op je kassabon vind je de korting terug onder de noemer 'Bonusbox' en in de AH app zie je 'm terug onder de noemer 'Persoonlijke Bonuskorting'

Activeer Mijn Bonus Box

Ik heb nog een FoodFirst membership via de website, wat gebeurt daarmee?

Deze loopt nog gewoon door totdat het einde van de looptijd is bereikt. Daarna stopt het membership voor het web platform automatisch. Je kan dan ook niet meer verlengen. Je kunt overstappen op het nieuwe programma met de FoodFirst Leefstijlcoach app.

Waar vind ik de voorwaarden?

De algemene voorwaarden voor de FoodFirst app kun je hier doorlezen.

De voorwaarden voor de FoodFirst kortingsshop kun je hier doorlezen.

Ik heb een andere vraag. Waar kan ik die stellen?

Dat kan via onze klantenservice. Via chat, whatsapp, Facebook messenger en telefoon staan we voor je klaar. De openingstijden zijn als volgt:

  • Via chat van maandag t/m zaterdag van 8:00-21:00 uur
  • Via Whatsapp van maandag t/m zaterdag van 8:00-20:00 uur (+31 683542625)
  • Telefonisch van maandag t/m vrijdag van 10:00-16:00 uur (0800-0305)

Praat met AH