AH Sleutelservice

AH Klantenservice

Wat is de AH Sleutelservice?

Albert Heijn biedt de AH Sleutelservice aan tot 1 juli 2021. We stoppen met deze service.

Sleutelbossen opgestuurd naar Albert Heijn die na 1 juli 2021 worden ontvangen worden niet meer geretourneerd. Jouw gegevens worden na 1 juli 2021 dus ook niet meer voor dit doeleinde gebruikt.

Wanneer je meedoet aan het Mijn Bonus-programma van Albert Heijn, dan kon je gebruik maken van de sleutelservice. Inmiddels is deze optie niet meer beschikbaar. De Bonuskaart van Albert Heijn is namelijk ook als sleutelhanger te gebruiken en gevonden sleutelbossen met daaraan een Bonuskaart worden door vinders vaak naar ons opgestuurd. We sturen de sleutels aan de hand van het Bonuskaartnummer naar het geregistreerde adres (t/m 1 juli 2021)

Ben je je sleutelbos met Bonuskaart kwijt?
Als je je Bonuskaart hebt geactiveerd kan je 'm ook digitaal gebruiken met de AH app. Download de AH app op je mobiele telefoon en log in met je ah.nl inloggegevens. Rechts bovenaan zie je een afbeelding van een kaartje op de homepagina. Daar vind je jouw AH Bonuskaart. Wel zo handig!

Voor je sleutelbos kan je navraag doen bij jouw gemeente.Sleutelbos gevonden?

Je kan de sleutelbos het beste afgeven bij de gemeente. Wij kunnen je het adres van de klant niet geven.

Gerelateerde artikelen

AH Bonuskaart

Met de AH Bonuskaart geniet je altijd van voordeel. We verrassen je elke week met onze vertrouwde, landelijke Bonusaanbiedingen en je kan met je kaart zelfscannen in de winkel.

Bekijk de details

Bonusfolder

De Bonusfolder bevalt alle aanbiedingen van die week en vind je op de website, in de AH app of in het folderpakket wat in de bus valt.

Bekijk de details

Air Miles

Je kunt je Air Miles kaart koppelen aan je AH Bonuskaart om makkelijk Air Miles te sparen in onze winkels. Deze kun je inwisselen voor bijvoorbeeld extra korting op je boodschappen.

Bekijk de details

Contact