Er is er 1 jarig, hoera!

De slingers kan je alvast uithangen, want je bent bijna jarig! Of iemand die je liefhebt. Hoe dan ook, inspiratie voor hoe je een verjaardag in coronatijd kan vieren komt goed van pas. En laten wij ons nu graag focussen op wat wél kan. We geven je daarom graag tips hoe je jouw of andermans verjaardag kan vieren. Want die slingers moeten ook dit jaar gewoon de kast uit en opgehangen worden.

1. Silent-disco-video-bellen

Met de techniek van tegenwoordig kan je ook digitaal behoorlijk uitpakken. Nodig je vrienden en familie uit voor een digitale verjaardag en maak er een feestje van. Feestje? Ja, écht. Vraag van tevoren of iedereen iets feestelijks wilt aantrekken met een feestelijk drankje op tafel. Misschien kunnen ze van tevoren jouw cadeautjes alvast op sturen, zodat je die eerst digitaal samen kan uitpakken. Maar dan is het tijd voor een paar dansmoves! Deel jouw zelfgemaakte Spotify playlist met je favoriete nummers en zet allemaal een koptelefoon op. Dat wordt zeker feest!

2. Thuis dineren

Uit eten zit er nog even niet in, maar we kunnen het gevoel van uit eten wel in huis halen. Ook thuis kan je namelijk de tafel mooi maken (misschien nog wel mooier), het gezellig maken met kaarslicht en net even anders eten dan dat je normaal gesproken doet. Mis je je favoriete restaurant? Bestel of haal je favoriete gerecht op bij het restaurant, zodat je tóch het gevoel van uit eten in huis kan halen. Heb je wel zin om zelf de keuken in te duiken? Met Culii gerechten of onze thuis-uit-eten-menu’s tover je de lekkerste gerechten op tafel. Als een echte chef-kok.

3. Een drive-thru

Daarmee bedoelen we net zo één als de drive-thru van McDonald's. Misschien nog wel leuker! Zet een versierde tafel met lekkers in de voortuin, op de stoep voor je huis of wat voor jou een handige plek is, maar waar wel auto's langs kunnen rijden. Trommel vervolgens je vrienden en familie op om een taartje bij jouw verjaardags-drive-thru te komen halen. Gewoon door het autoraam. Je laat ze natuurlijk wel eerst een uitgebreid liedje zingen.

4: Met een versierde auto langs je visite

Heeft niet iedereen in je omgeving een auto, maar heb jij er wel één tot je beschikking op deze feestelijk dag? Dan kan je ook zelf de lieve mensen om je heen verrassen met een verjaardagstaart. Bijvoorbeeld je opa en oma. Nog leuker als je voorbij komt rijden met een versierde auto. Hang bijvoorbeeld 2 ballonnen aan de buiten spiegels. Wel op zo'n manier dat je nog goed zicht hebt natuurlijk. Maak overal een pitstop voor de deur en geef jouw traktatie door het raam. Zo kan jij ook verrast worden met cadeautjes.

5. Treat yourself

Dat het even niet groots en massaal kan zijn, hoeft niet te betekenen dat je je niet jarig kan voelen. Trek je mooiste verjaardagsoutfit aan en verwen jezelf. Denk aan een mooie bos bloemen voor jezelf kopen of een uitgebreide taart bakken. Maar het mag ook iets groters zijn. Juist! Het is jouw dag, dus alles mag. Als het maar coronaproof is natuurlijk.

Thuis uiteten met 5 unieke menu's

Op dit moment kunnen we de restaurants niet opzoeken, maar we kunnen het gevoel van uiteten wel in huis halen. Met deze thuis-uiteten-menu’s kan je thuis net doen alsof je in een restaurant zit.

Pak thuis uit met deze 5 menu's

Alle feestvarkens verzamelen!

Want deze speciale dag moet natuurlijk gevierd worden. Of het nu een kleine of een grote party wordt, wij bezorgen de feestvreugde bij je thuis.

Shop alles voor je verjaardag
Wat heb je allemaal nodig voor je verjaardagsfeest?