Dag 1

Ontbijt (12 stuks) | Volkorenbrood met avocado en ei |90 g groente p.p.
Zet op lijst

Lunch (4 pers) | Toast met frisse erwtenspread | 75 g groente p.p.
Zet op lijst

Tussendoortje | Appelmoescake (restjes van week 3)
Zet op lijst

Avondeten (4 pers) | Verspakket Griekse moussaka | 283 g groente p.p.
Zet op lijst


90 g + 75 g + 283 g = 448 gram groente per persoon

Bekijk bereiding

Dag 2

Ontbijt (4 pers) | Yoghurt met zomerfruit en studentenhaver
Zet op lijst

Lunch (4 pers) | Volkorenbrood met kruidenkaas komkommer en tomaat | 85 g groente p.p.
Zet op lijst

Tussendoortje (4 pers) | Rauwkostsalade met yoghurtdressing | 75 g groente p.p.
Zet op lijst

Avondeten (4 pers) | Fish­pie met aard­ap­pel­pu­ree en groe­ne krui­den | 220 g groente p.p.
Zet op lijst

85 g + 75 g + 220 g = 380 gram groente per persoon

Bekijk bereiding

Dag 3

Ontbijt (4 pers) | Carrotcake-havermoutpap | 90 g groente p.p.
Zet op lijst

Lunch (4 pers) | Zalm-kom­kom­mer­sand­wich | 50 g groente p.p.
Zet op lijst

Tussendoortje (4 pers) |Bananen-groente-schepijs (restjes van week 3) |12 g groente p.p.
Zet op lijst

Avondeten (4 pers) | Penne met gehaktballetjes, courgette & broccolisaus | 155 g groente p.p.
Zet op lijst

90 g + 50 g + 12 g + 155 g = 307 gram groente per persoon

Bekijk bereiding

Dag 4

Ontbijt (4 pers) | Yoghurt met banaan en muesli
Zet op lijst

Lunch (4 pers) | Volkoren-tonijnsandwich | 35 g groente p.p.
Zet op lijst

Tussendoortje (4 pers) | Knäckebröd met plakje 30+ kaas + rauwkost radijs | 25 g groente p.p.
Zet op lijst

Avondeten (4 pers) | Chinese rijstschotel met broccoli & gebakken ei | 150 g groente p.p.
Zet op lijst

35 g + 25 g + 150 g = 210 gram groente per persoon

Bekijk bereiding

Dag 5

Ontbijt (4 pers) |Sandwich met cottage cheese en tomaat | 70 g groente p.p.
Zet op lijst

Lunch (4 pers) | Rijstsalade met tuinerwten, rode paprika, peterselie en citroendressing | 150 g groente p.p.
Zet op lijst

Tussendoortje | Tzatziki met snoepgroente | 235 g groente
Zet op lijst

Avondeten (4 pers) | Goedgevulde tomaten met volkorenlinguine | 215 g groente p.p.
Zet op lijst

70 g + 150 g + 235 g + 215 g = 670 gram groente per persoon

Bekijk bereiding

Dag 6

Boterham met kaas en gebakken ei & tomaat | Ontbijt (4 pers) | 35 g groente p.p.
Zet op lijst

Lunch (4 pers) | Goedgevulde tomaten met volkorenlinguine (restjes van de avond er voor) | 215 g groente p.p.
Zet op lijst

Tussendoortje | Meergranenrijstwafel met 30+ kaas en tomaat | 25 g groente p.p.
Zet op lijst

Avondeten (4 pers) | Volkoren pitabroodjes met chili con carne (van week 2) | 205 g groente p.p
Zet op lijst

35 g + 215 g + 25 g + 205 g = 480 gram groente per persoon

Bekijk bereiding

Dag 7

Ontbijt (4 pers) | Spinazie-bananenpannenkoeken | 25 g groente p.p.
Zet op lijst

Lunch (4 pers) | Hartige wentelteefjes | 170 g groente p.p.
Zet op lijst

Tussendoortje (4 pers) | Kruidige avocadodip met snoepgroenten | 200 g groente p.p.
Zet op lijst

Avondeten (4 pers) | Gebakken aardappelen met broccolisalade & rundertartaar | 140 g groente p.p.
Zet op lijst

50 g + 170 g + 200 g + 140 g = 560 gram groente per persoon

Bekijk bereiding
Loading interface...