Dag 1

Ontbijt (4 pers) | Yoghurt met muesli en sinaasappel
Zet op lijst

Lunch (4 pers) | Brood met cottagecheese en avocado | 180 g groente p.p.
Zet op lijst

Tussendoortje (4 pers) | Gezonde courgettecake met Griekse yoghurt en noten | 45 g groente p.p.
Zet op lijst

Avondeten (4 pers) | Andijviestamppot met zoete aardappel en kalkoenfilet | 165 g groente
Zet op lijst

180 g + 45 g + 165 g = 390 gram groente per persoon

Bekijk bereiding

Dag 2

Ontbijt (4 pers) | Bananen-overnight oats
Zet op lijst

Lunch (4 pers) | Boterham met kruidenkaas, makreel en komkommer | 50 g groente p.p.
Zet op lijst

Tussendoortje (4 pers) | Meergranenrijstwafel met 30+ kaas en tomaat | 25 g groente p.p.
Zet op lijst

Avondeten (4 pers) | Verspakket Nasi Goreng | 250 g groente p.p.
Zet op lijst

50 g + 25 g + 250 g = 325 gram groente per persoon

Bekijk bereiding

Dag 3

Ontbijt (4 pers) | Yoghurt met blauwe bessen en studentenhaver
Zet op lijst

Lunch (4 pers) | Volkorenbrood met pindakaas en komkommer | 50 g groente p.p.
Zet op lijst

Tussendoortje (4 pers) | Gevulde snoeppaprika met kruidenkaas light | 60 g groente p.p.
Zet op lijst

Avondeten (4 pers) | Kip & groen­ten van de bak­plaat | 295 g groente p.p.
Zet op lijst

50 g + 60 g + 295 g = 405 gram groente per persoon

Bekijk bereiding

Dag 4

Ontbijt (4 pers) | Knâckebrod met pindakaas en appel
Zet op lijst

Lunch (4 pers) | Volkorenbrood met kaas, komkommer en tomaat | 120 g groente p.p.
Zet op lijst

Tussendoortje | Snoepgroente worteltjes | 37 g groente p.p.
Zet op lijst

Avondeten (4 pers) | Volkorenfusilli mettomatensaus | 290 g groente p.p.
Zet op lijst

120 g + 37 g + 290 g = 474 gram groente per persoon

Bekijk bereiding

Dag 5

Ontbijt (4 pers) | Kwark met perzik, kaneel en walnoten
Zet op lijst

Lunch (4 pers) | Broodje met spinazie en rosbief | 12 g groente p.p.
Zet op lijst

Tussendoortje | Caprese salade | 75 g groente p.p.
Zet op lijst

Avondeten (4 pers) | Mediterrane groentestoof met volkorencouscous en ei | 240 g groente p.p.
Zet op lijst

12 g + 75 g + 240 g = 327 gram groente per persoon

Bekijk bereiding

Dag 6

Ontbijt (4 pers) | Vol­ko­ren­flens­jes met blau­we bes­sen en ri­cot­ta
Zet op lijst

Lunch (4 pers) |Tor­til­la­piz­za met mi­ni-moz­za­rel­la | 75 g groente p.p.
Zet op lijst

Tussendoortje | Komkommer met kruidenkaas light | 100 g groente p.p.
Zet op lijst

Avondeten (4 pers) | Spi­na­zie-vis­koek­jes met vol­ko­ren­pas­ta­sa­la­de | 185 g groente p.p.
Zet op lijst

100 g + 75 g + 185 g = 360 gram groente per persoon

Bekijk bereiding

Dag 7

Ontbijt (4 pers) | Appelmoes-ontbijtcake met havermout
Zet op lijst

Lunch (4 pers) | Ome­let met cottagecheese en ba­si­li­cum | 30 g groente p.p.
Zet op lijst

Tussendoortje (4 pers) |Bananen-groente-schepijs |12 g groente p.p.
Zet op lijst

Avondeten (4 pers) | Vol­ko­ren­cous­cous­sa­la­de met ge­gril­de kip­haas­jes | 250 g groente p.p.
Zet op lijst

30 g + 12 g + 250 g = 292 gram groente per persoon

Bekijk bereiding
Loading interface...