Dag 1

Ontbijt (4 pers) | Zelfgemaakte granola met yoghurt & appel (dezelfde als week 1)
Zet op lijst

Lunch (4 pers) | Volkorenbrood met rosbief en komkommer | 100 g groente p.p.
Zet op lijst

Tussendoortje (4 pers) | Zoete bietenkoekjes met walno­ten (over van afgelopen zondag) | 15 g groente p.p.
Zet op lijst

Avondeten (4 pers) | Volkorenmacaroni met groente-tomatensaus | 290 g groente p.p
Zet op mijn lijst

100 g + 15 g + 290 g = 405 gram groente per persoon

Bekijk bereiding

Dag 2

­­­­­Ontbijt (4 pers) | Car­rot­ca­ke-ha­ver­mout­pap | 90 g groente
Zet op lijst

Lunch (4 pers) | Volkorentoast met snelle tonijnsalade | 25 g groente p.p.
Zet op lijst

Tussendoortje | Tzatziki met snoepgroente | 235 g groente
Zet op lijst

Avondeten (4 pers) | Ge­zon­de chi­li con car­ne | 205 g groente p.p.
Zet op lijst

90 g + 25 g + 235 g + 205 g = 555 gram groente per persoon

Bekijk bereiding

Dag 3

Ontbijt (4 pers) | Volkorenboterham met pindakaas en banaan
Zet op lijst

Lunch (4 pers) | Vol­ko­ren­toast met avo­ca­do | 105 g groente p.p.
Zet op lijst

Tussendoortje | Meergranenrijstwafel met 30+ kaas en tomaat | 25 g groente
Zet op lijst

Avondeten (4 pers) | Vissticks met aardappelfriet, kool-erwtensalade en yoghurtdip | 250 g groente p.p
Zet op lijst

105 g + 25 g + 250 g = 380 gram groente per persoon

Bekijk bereiding

Dag 4

Ontbijt (4 pers) | Zelfgemaakte granola met yoghurt & kiwi
Zet op lijst

Lunch (4 pers) | Volkorentoast met zuivelspread en komkommer | 100 g groente p.p.
Zet op lijst

Tussendoortje (4 pers) | Koolsalade met rozijnen en yoghurtdressing (restjes van gister)
Zet nogmaals op lijst

Avondeten (4 pers) | Vegetarisch wokgerecht met noedels en cashewnoten | 155 g groente p.p.
Zet op lijst

100 g + 150 g = 255 gram groente per persoon

Bekijk bereiding

Dag 5

Ontbijt (4 pers) | Crackers met cottagecheese en aardbeien
Zet op lijst

Lunch | AH Lunchsalade mozzarella | 145 g groente p.p.
Zet op lijst

Tussendoortje | Meergranenrijstwafel met 30+ kaas en tomaat | 25 g groente p.p.
Zet op lijst

Avondeten (4 pers) | Volkorenpasta met groene groenten en cottagecheese | 170 g groente p.p
Zet op mijn lijst

145 g + 25 g + 170 g = 340 gram groente per persoon

Bekijk bereiding

Dag 6

Ontbijt (4 pers) | Griekse yoghurt met mango en studentenhaver
Zet op lijst

Lunch (4 pers) | Boterham met groenteomelet | 30 g groente p.p.
Zet op lijst

Tussendoortje | Volkoren nacho’s met tomatensalsa en 30+ kaas| 60 g groente p.p.
Zet op lijst

Avondeten (4 pers) | Paprika’s gevuld met tuinerwten en gehakt | 210 g groente p.p.
Zet op lijst

30 g + 60 g + 210 g = 300 gram groente per persoon

Bekijk bereiding

Dag 7

Ontbijt (4 pers) | Gezonde wentelteefjes
Zet op lijst

Lunch (4 pers) | Gezonde clubsandwich met gerookte zalm en ei |65 g groente p.p.
Zet op lijst

Tussendoortje (4 pers) | Gezonde courgettecake met Griekse yoghurt en noten | 45 g groente p.p.
Zet op lijst

Avondeten (4 pers) |Pitabroodjes met filetlapjes, komkommer en tzatziki | 180 g groente p.p.
Zet op lijst

65 g + 45 g + 180 g = 290 gram groente per persoon

Bekijk bereiding
Loading interface...