Bestel je favoriete Gall & Gall producten op ah.nl

Op ah.nl vind je meer dan 1000 producten van Gall & Gall. Laat je favoriete Gall & Gall product(en) thuisbezorgen. Haal je je boodschappen op bij een Pick Up Point? Dan is het helaas niet mogelijk om sterke drank uit het Gall & Gall assortiment te bestellen.

Champagne, cava en prosecco, wat is het verschil?

In het glas zie je misschien niet zo snel de verschillen, maar die zijn er wel degelijk. Zo komt champagne uit Frankrijk, cava uit Spanje en prosecco uit Italië. Ook de smaken van de mousserende wijnen verschillen. Champagne heeft een frisse smaak, cava is vaak licht gekruid en prosecco is wat zoeter. Champagne rijpt zo’n 15 maanden op de fles en cava zo’n 9 maanden. Bij prosecco vindt de vergisting plaats in een tank. Dit zorgt voor een andere soort bubbel en een kortere houdbaarheidsdatum.

Populaire bubbels

Whisky straight of on the rocks?

Water, ijs of niets bij je whisky. De keuze is aan jou. Maar wat doet water of ijs met je whisky? Door een paar druppels water bij de whisky komen er bepaalde aroma’s vrij die de smaak nog meer versterken. Deze aroma’s zou je niet proeven als je er geen water bij doet. IJs maakt de whisky koud, maar kan daarnaast ook bepaalde aroma’s insluiten en de (alcohol) smaak onderdrukken. Daardoor wordt de whisky wat minder zwaar. Wel koud, maar liever geen ijs? Kies dan voor whiskystenen. Maar natuurlijk kan je ook genieten van pure whisky.

Populaire whiskey

Cocktails maken doe je zo!

De beste en lekkerste cocktails maak je gewoon zelf in 3 simpele stappen, want cocktails maken hoeft helemaal niet ingewikkeld of duur te zijn! Een gin-tonic maak je zo: vul een copa glas tot aan de rand met ijsblokjes. Schenk de gin erbij. Vul aan met tonic en roer even door. Garneer met een partje limoen en roer goed door. Cocktail tip: heb je geen shaker? Gebruik dan een lege pot met deksel. En een eierdopje als schenkmaat werkt ook prima.

Gin-tonic producten

Vraag en antwoord

1. Moet ik mij legitimeren als ik alcohol laat bezorgen?

Wanneer een bestelling alcoholhoudende dranken, tabak en/of medicijnen bevat, wordt deze alleen afgegeven aan iemand die de leeftijdsgrens van 18 jaar bereikt heeft.

2. Zijn de acties van Gall & Gall ook geldig op ah.nl?

Ja, de aanbiedingen van Gall & Gall gelden ook op ah.nl.

3. Zijn er extra kosten verbonden aan het bestellen van Gall & Gall artikelen?

Nee, de prijzen zijn gelijk aan de prijzen in de Gall & Gall winkels.

4. Kan ik Air Miles sparen/verzilveren?

Nee, Air Miles sparen/verzilveren kan niet bij Gall & Gall producten.

5. Kan ik mijn Gall & Gall producten samen met mijn boodschappen bestellen?

Ja, dat kan. Maar haal je je boodschappen op bij een Pick Up Point? Dan is het helaas niet mogelijk om het Gall & Gall assortiment online te bestellen.

6. Waar kan ik mijn klantenkaartnummer vinden in mijn webshop account op Gall & Gall?

Ga naar Gall & Gall 'mijn account'. Log in en klik aan de linkerkant op 'Klantenkaart' en je ziet het 13-cijferige nummer staan.

7. Ik heb een klantenkaart op Gall & Gall besteld. Wanneer zal ik deze ontvangen?

De klantenkaart wordt met de post verstuurd en ontvang je 2 werkdagen na het bestelmoment in de brievenbus.

8. Hoe kan ik mijn klantenkaart van Gall & Gall verlengen in de online winkel?

Wanneer je de klantenkaart wilt verlengen, heb je een webshop account nodig op Gall & Gall met daaraan je huidige klantenkaart gekoppeld. Je kan dan op Gall & Gall je klantenkaart verlengen.

Dit doe je op de volgende manier:

Ga hiervoor naar: Mijn Account en log in met je webshop account. Je klantenkaart koppelen kan vervolgens onder de tab 'klantenkaart'. Gebruik je e-mailadres en kaartnummer zonder spaties of zonder hoofdletters Ga naar het product "Verlenging klantenkaart" Plaats het artikel in de winkelmand door op de knop 'artikel +' klikken Reken het product af en de verlenging is actief.

9. Ik heb vandaag in de winkel een klantenkaart gekocht, maar deze werkt niet in de webshop. Hoe kan dit?

Omdat het bevestigingsformulier van de klantenkaart die in de winkel ingevuld is, verwerkt moet worden in onze administratie, duurt het circa 4 weken voordat de klantenkaart in de Gall & Gall webshop gebruikt kan worden. Na 4 weken kan je het kaartnummer koppelen aan je webshopaccount en ontvang je 10% korting over de webshopbestellingen (m.u.v. aanbiedingen).

10. Waar koop ik een klantenkaart?

Je kan de klantenkaart kopen bij elke Gall & Gall winkel (behalve Gall & Gall gemak) en via de webshop. Je kan de Gall & Gall klantenkaart niet via AH.nl kopen.

Klik hier als je vraag er niet tussen staat