Betalingsinformatie

Bestellingen die je in de winkel ophaalt, betaal je gewoon aan de servicebalie. Wordt je bestelling thuisbezorgd? Dan betaal je bij het bestellen via iDEAL (internetbankieren) of met een creditcard.

Betalen via Paypal

Wereldwijd is PAYPAL één van de populairste en veiligste manieren om online te betalen en een alternatief voor betalingen via iDEAL. Je kunt hiermee betalen met een creditcard of een gewone bankrekening. Je betaalt via je eigen e-mailadres en wachtwoord. Als je een paypal account hebt is het mogelijk om hieraan een gewone bankrekening te koppelen. 

Betalen via iDEAL

Bij het bestellen kun je betalen via je eigen bank met iDEAL. Dat is veilig een makkelijk. Je gaat aan het einde van je bestelling vanzelf naar internetbankieren van je eigen bank. Je houdt dus zicht en controle op je betaling zoals je gewend bent. Voor iDEAL hoef je je niet speciaal aan te melden. iDEAL wordt ondersteund door alle grote Nederlandse banken.

Betalen met een creditcard

Als je liever betaalt met je creditcard gaat dit via het betaalsysteem van Bibit.
Hierbij wordt het SSL (Secure Socket Layer) protocol gebruikt, dat je creditcardgegevens onherkenbaar verstuurt. Je creditcardgegevens worden achter beveiligde systemen (firewalls) opgeslagen en komen niet in handen van directe en indirecte medewerkers van Albert Heijn.