Beste fotoservice

close

Volg je bestelling

Van productie tot bij je thuis

Door je klantnummer en opdrachtnummer in te voeren controleer je hieronder gemakkelijk de status van je bestelling. Zo zie je of je producten in productie zijn of al onderweg met de pakjesbezorger. Je klant- en opdrachtnummer vind je terug in de bevestigingsmail van je bestelling.

Orderstatus

Zoeken

Vul hier klantnummer en opdrachtnummer in om de actuele status van de bestelling te bekijken.

Wat gebeurt er met je bestelling:


1. Bestelling ontvangen

Je bestelling is bij ons binnen gekomen en je hebt een opdrachtnummer ontvangen. Vanaf nu zit je bestelling in een geautomatiseerd proces en hebben wij hier geen invloed meer op.

2. Productie

Wij zijn nu bezig om je fotobestelling te maken, dit kan een aantal werkdagen duren. Wij maken een kwalitatief product en afhankelijk van het artikel kan dit 1 tot wel 9 werkdagen duren.

3. Klaarmaken voor verzending

Wij doen een laatste kwaliteitscontrole op je bestelling en deze wordt ingepakt. Als dit is afgerond versturen we jouw bestelling en krijg je van ons ter bevestiging een e-mail. Soms komen onze mails in je ongewenste e-mailbox terecht, hou deze dus ook in de gaten.

4. Verzenden

Dit betekent dat je bestelling onderweg is naar het door jou opgegeven afleveradres. Afhankelijk van de snelheid van de post duurt dit 1 à 2 werkdagen. Wij wensen je alvast veel plezier van je persoonlijke fotoproduct.