Verstuur een wenskaart met persoonlijke video

Terug naar overzicht
Meer artikelen tonen

Maak je niet alleen graag foto’s, maar heb je ook leuke filmpjes op je smartphone of tablet staan? Dat komt goed uit! Want naast het plaatsen van video’s in je fotoboek, kun je nu ook wenskaarten met een persoonlijk video maken en versturen. Hoe? Dat lees je hier. Ook hebben we leuke tips voor je op een rijtje gezet. Voor iedere gelegenheid is wel iets leuks te bedenken. Een kaartje krijgen en versturen was nog nooit zó leuk!

 

Zo voeg je een video toe aan je wenskaarten

Online wenskaarten bestellen via onze fotoservice is al enige tijd mogelijk, maar nu voeg je ook heel eenvoudig persoonlijke videoboodschappen toe van max. 5 minuten. Dit werkt heel eenvoudig:

- Kies een mooi design dat je graag wilt versturen. Jouw persoonlijke video wordt dan aan binnenkant van de kaart geplaatst. Een andere optie is om de video op de voorzijde te plaatsen; kies in dat geval voor een lay-out zonder design.

- Selecteer nu de binnenkant van de wenskaart en kies voor één van de lay-outs met een QR-code.

- Sleep nu de gewenste video in het daarvoor bedoelde vlak op de wenskaart en er wordt automatisch een persoonlijke QR-code aangemaakt en toegevoegd.

- Vervolgens kun je de wenskaart zelf verder opmaken door foto’s en persoonlijke teksten toe te voegen.

- Degene naar wie jij het kaartje stuurt, kan de video via de QR-code in een mum van tijd afspelen op een smartphone of tablet met een QR-code-lezer die gratis te downloaden is via de App Store of de Google Play Store. Ook via de software kun je video’s aan je wenskaarten toevoegen.

Laat je inspireren door onze tips!

1. Ken je die verjaardagskaarten waar muziek uitkomt wanneer je ze openklapt? Leuk hoor, maar nu kun je gewoon zelf een liedje zingen, daar een filmpje van maken en aan de kaart toevoegen. Daar kun je de jarige pas écht mee verrassen!

2. Op vakantie is er vaak genoeg gelegenheid om leuke filmpjes te maken die de moeite waard zijn om aan je wenskaart (of persoonlijke ansichtkaartje) toe te voegen. Zo kun je die heerlijke vakantiesfeer nog beter overbrengen. Heb je bijvoorbeeld een leuk filmpje van jullie kinderen die in het zwembad springen? Lol gegarandeerd. Voeg een leuke tekst toe als ‘We hebben een spetterende vakantie!’

3. Geboortekaartjes krijgen een heel andere dimensie door een filmpje toe te voegen van de pasgeboren baby. De eerste geluidjes, beweginkjes of een trotse papa en mama die een liedje voor hun kleine zingen. Wedden dat menigeen een traantje wegpinkt bij jullie lieve (en originele) kaartje?

4. Sluit het oude jaar goed af en luid het nieuwe jaar mooi in met een persoonlijke wens. Laat ieder gezinslid iets zeggen en/of roep met z’n allen tegelijk: ‘Gelukkig nieuwjaaaaaar!’ Natuurlijk staan jullie voor de kerstboom mét een mooie kerstmuts op.

5. Pas getrouwd? Vaak heb je geen gelegenheid om iedereen uitgebreid te spreken of te bedanken op je eigen bruiloft. Dus dan bedank je je gasten toch gewoon via een kaartje met een persoonlijke videoboodschap? Bijvoorbeeld vanaf de bestemming van jullie huwelijksreis? Dat zal iedereen vast op prijs stellen!

6. Uitnodigingen versturen voor een verjaardagsfeestje? Met een leuke video maak je deze wel héél persoonlijk. Niet te serieus natuurlijk, zodat iedereen gelijk in de feeststemming raakt. Zo heb je de toon voor een gezellig feestje al gezet.


Heb jij nog leuke ideeën voor originele videoboodschappen? Laat het ons vooral weten! :)