Plaats video's in je fotoboek

Terug naar overzicht
Meer artikelen tonen

Plaats video's in je fotoboek

Maak je niet alleen graag foto’s, maar ook video’s? Dan hebben wij goed nieuws! Met onze software kan je namelijk ook videofilms in je CEWE FOTOBOEK plaatsen. Dat lijkt misschien gek, bewegend beeld in een fotoboek, maar dat gaat via een speciale QR code en is super handig. Benieuwd hoe dit werkt en hoe je al die leuke vakantievideo’s aan je fotoboek toevoegt? Lees dan snel verder!

Zo werkt het

Een échte video bijvoegen aan je fotoboek gaat helaas nog niet lukken, maar je kunt wel beelden uit een video opnemen en een link naar je film plaatsen in de vorm van een QR code. Deze code kun je scannen (oftewel lezen) met een QR code scanner op je smartphone of tablet wanneer je die applicatie hebt gedownload. Zo kun je de filmpjes die je hebt geüpload in je fotoboek dus ook eenvoudig terugkijken op diezelfde smartphone of tablet.

Hoe plaats je een video?

Tijdens het maken van je fotoboek zoek je het gewenste filmpje op in de linker fotobalk en deze sleep je op de pagina. De video wordt dan zichtbaar als filmstrip met een QR code. Deze filmstrip kun je vervolgens aanpassen in grootte en in uiterlijk door er dubbel op te klikken. Want uit hoeveel foto’s wil je dat de filmstrip bestaat, welke foto’s wil je laten zien en hoe groot wil je de strip hebben? Ook kun je hier kiezen of je de gehele film wilt laten zien en zo nee, welk gedeelte dan wel? Zo kun je de film en de filmstrip geheel aanpassen aan je eigen wensen.

Wanneer je klaar bent met je fotoboek wordt de videofilm automatisch mee geüpload tijdens het bestelproces en deze is daarna drie jaar toegankelijk via de QR code. Hoe je een video plaatst in je fotoboek wordt nog eens eenvoudig uitgelegd in deze video over het toevoegen van filmpjes.

Plaats alleen een foto uit de video

Ook is het mogelijk alleen foto’s uit jouw video te plaatsen zonder direct de gehele videofilm te hoeven toevoegen. Doe hetzelfde als hierboven, maar haal dan het vinkje voor ‘QR code invoegen’ weg.