Verre reis aan de muur

Terug naar overzicht
Meer artikelen tonen

Alhoewel een reis naar een land dichtbij natuurlijk geweldig is, kan een reis naar een land dat ver weg ligt extra indrukwekkend zijn. Een cultuur die totaal verschilt van het onze, een compleet ander klimaat of natuurgebieden zoals je ze nog nooit gezien hebt. De meeste mensen hebben wel een ver land waar zij van dromen. Een gebied dat je altijd al eens had willen bezoeken, maar dat je niet zo snel doet, omdat het simpelweg niet in de buurt is. Maak je die reis uiteindelijk, dan is het natuurlijk belangrijk om deze momenten te koesteren. Haal de verre reis daarom in huis met AH Fotoservice!

Interieur

Een foto van een verre reis aan de muur kan een geweldige toevoeging zijn aan je interieur. Als je lang spaart voor die ene verre reis, dan is het waarschijnlijk erg bijzonder als je er uiteindelijk naartoe kunt gaan. Een moment om nooit te vergeten en daarom wil je regelmatig aan de reis herinnerd worden. Door je mooiste reisfoto(‘s) aan de muur te hangen zorg je ervoor dat je nog vaak aan jullie reis kunt terugdenken. Even wegdromen en verlangen naar die ene bijzondere plaats of dat geweldige moment. Ook zorgt een foto van je verre reis aan de muur voor een leuk gespreksonderwerp als je visite krijgt. Bij AH Fotoservice ben je aan het juiste adres als het aankomt op het ontwikkelen van jouw favoriete verre reisfoto voor aan de muur. AH Fotoservice biedt tal van opties om de foto’s te ontwikkelen.

Kies voor de foto aan de muur een geschikte foto. Kijk van te voren waar de foto moet hangen, wat een geschikt formaat is en welke kleuren er bij voorkeur in de foto moeten terugkomen. Een hele donkere foto is bijvoorbeeld erg aanwezig in een lichte kamer en andersom is dit ook het geval. Het is juist leuk om de foto af te stemmen op je interieur.

Materiaal

Of je nu van strak of wat meer van huiselijk en sfeervol houdt: AH Fotoservice biedt verschillende materialen om je reisfoto op te ontwikkelen. Kies uit de materialen: canvas, acrylglas, galerijprint, aluminium, hout en forex of ontwikkel je foto als een (ingelijste) poster. Kun je niet één foto van de reis kiezen? Geen probleem! Je kunt ook een fotocollage ontwikkelen in een mooie lijst of een meerluik ontwikkelen met verschillende foto’s erin. Op alle aangeboden materialen streeft AH Fotoservice naar de beste fotokwaliteit. We doen dan ook geen concessies op de drukkwaliteit of de kwaliteit van de materialen. Zo kun jij zo lang mogelijk genieten van die mooie verre reisfoto(‘s) aan de muur.

Het ontwerpen

Het ontwerpen van jouw “verre reis aan de muur” doe je het beste met de software van AH Fotoservice. Met het programma bestel je eenvoudig je reisfoto op het gewenste materiaal en van het gewenste formaat. Je kunt met het programma bovendien de laatste bewerkingen aan de foto doen, zoals het croppen van de foto of een tekst toevoegen. Ga in de software naar het kopje ‘wanddecoratie’ bovenin het scherm om een wanddecoratie te ontwerpen.

Of het nu gaat om een grote canvas boven de bank in de woonkamer of een kleine collage in het toilet, bij AH Fotoservice ontwikkel je de mooiste verre reis voor aan de muur!