Terug naar overzicht
Meer artikelen tonen

Op 19 juni is het Vaderdag en daar wil je natuurlijk wel even bij stilstaan! Maar waar het vinden van een cadeau voor moeder nooit een probleem lijkt te zijn, is het voor vader toch altijd net wat lastiger om een origineel cadeau te vinden. Zijn schuur staat immers al vol met de meest ingewikkelde elektronische apparaten en hij heeft al wel tien verschillende geurtjes op het plankje in de badkamer staan. CEWE heeft voor ieder type vader wel een passend cadeau en helpt je graag op weg om het leukste Vaderdagcadeau te vinden voor de liefste vader!

Altijd knuffelen

Voor vaders die ervan houden om met hun (klein-)zoon of dochter te knuffelen, heeft CEWE het perfecte cadeau: een fotokussen. Knuffelen was nog nooit zó leuk – zelfs als je er zelf niet bent. Zoek een leuke foto van jezelf op, kies een goed formaat en je kunt aan de slag! Het kussen is in vijf verschillende formaten te bestellen, dus of je vader nu een kleine of een grote knuffelaar is: er is altijd een geschikt formaat.

Foto op je smartphone

Laat jouw vader altijd vol trots foto’s van zijn (klein)kinderen zien op de iPad of zijn Smartphone? Met een Smartphone case van CEWE hoeft hij zijn telefoon niet eens meer aan te zetten om een foto van jou of je kinderen te laten zien. Kies de leukste, grappigste, gekste of mooiste foto uit van jou en je vader, upload ‘m op cewe.be en scoor gegarandeerd punten op Vaderdag.

Voor de hardwerkende vader

Brengt jouw vader veel tijd door op zijn werk? Bij CEWE houden we ook rekening met de hardwerkende vaders. Van een kristallen penhouder met foto tot een mooie muismat met jullie lievelingsfoto: voor iedere vader hebben we wel een geschikt cadeau voor op zijn bureau. En wil je vader jou het liefste áltijd bij zich hebben. Dan is de kristallen sleutelhanger met foto precies iets voor hem.

Voor de vaders met een ochtendhumeur

Is je vader ’s ochtends niet op zijn best en zelfs een beetje een knorrepot? Functioneert hij pas goed als hij zijn eerste twee koppen koffie heeft gehad? Dan is een koffiemok met een mooie foto van jou (of je kinderen) een goed cadeau voor deze knorrige vader. Zo wordt de man al vrolijk als hij zijn lievelingsmok ’s ochtends uit de kast pakt en verdwijnt zijn ochtendhumeur als sneeuw voor de zon!

Voor de chef-kok

Is jouw vader altijd aan het experimenteren in de keuken? Kan hij niet genoeg krijgen van alle kookprogramma’s op tv en staat zijn hele boekenkast al vol met kookboeken van over de hele wereld? Dan heeft CEWE een leuk cadeau voor jouw vader: een echt kwaliteitskookschort met een mooie foto. Kies voor een toepasselijke foto waarop jullie met elkaar aan het eten of kokkerellen zijn en hij komt de keuken niet meer uit. Mooi voor jou, want dan kun jij lekker genieten van zijn overheerlijke baksels en brouwsels.
Heb je inspiratie opgedaan, maar zit hét perfecte cadeau er nog niet tussen? Bij AH fotoservice vind je nog veel meer leuke, grappige en mooie fotocadeaus.