De leukste producten voor naar school

Terug naar overzicht
Meer artikelen tonen

Wat gaat de tijd toch snel! Het lijkt nog maar even geleden dat de zomervakantie is begonnen en nu beginnen de scholen alweer. Hopelijk ben je goed uitgerust. Nu de scholen weer beginnen, is het hoog tijd om onze schoolproducten uit te lichten. Hieronder de leukste producten op een rijtje.

 

Schoolschriften en notitieboekjes

Met de unieke schoolschriften en notitieboekjes  hoef je niet meer bang te zijn dat je de lesstof niet onthoudt. Notities maken van de lessen wordt hiermee in één keer een leuke bezigheid!

Tip: maak voor elk vak een schrift met een eigen, op het onderwerp aansluitende, foto. Bijvoorbeeld een mooi kasteel dat je gefotografeerd hebt voor geschiedenis, of foto van de Big Ben bij het vak Engels!

Schoolagenda

Plannen is erg belangrijk voor het behalen van goede schoolresultaten. De schoolagenda´s helpen een handje bij het halen van hoge cijfers. Bij AH Fotoservice kun je een unieke agenda ontwerpen, doordat je zelf de bladzijden kunt vullen met je favoriete foto´s. Kies voor elke maand een thema of vul ze gewoon allemaal met die mooie, zomerse vakantiefoto’s! 

Muismat

De muismat van CEWE maakt het werken achter de computer echt leuker! Alhoewel je zelf je bureaubladachtergrond kunt kiezen op je PC, kijk je er eigenlijk nauwelijks naar omdat je een programma open hebt staan. Met de muismatten los je dit eenvoudig op door jouw favoriete foto op de muismat te bestellen. Je kunt bij AH Fotoservice kiezen tussen leuke designs voor je muismat. Dit cadeau is niet alleen leuk voor scholieren, maar ook geweldig om het bureau op je werk mee op te fleuren!

Schoudertas

Met de draagtassen weet je zeker dat je een originele tas hebt. Ontwerp je eigen schoudertas met een leuke foto. Kies tussen een klein of groot formaat, afhankelijk van het aantal boeken dat je mee moet nemen. Beide tassen hebben een handig binnenvak om bijvoorbeeld schrijfspullen te scheiden van de boeken en zijn uitgerust met een comfortabele, verstelbare draagriem. Even door de regen fietsen? De grote draagtas is ook nog eens spatwaterdicht. Dat betekent geen natte boeken!

AH Fotoservice wenst alle scholieren veel succes in het schooljaar 2017-2018. Ook als je (al lang) niet meer naar school gaat wensen we je veel succes op het werk! Hopelijk helpen we met onze schoolproducten een handje om er weer een leuk schooljaar van te maken!