Terug naar overzicht
Meer artikelen tonen

Heb jij al een cadeau voor Moederdag? Laat zien hoeveel ze voor je betekent en geef je moeder een prachtig persoonlijk cadeau waar ze nog heel lang van kan genieten. Hoe? Door haar de allermooiste herinneringen cadeau te geven natuurlijk! En dat kun je op verschillende manieren doen. Wij hebben een paar tips voor de leukste fotocadeaus. Daar verras je je moeder pas echt mee!

Verras haar met een bijzonder fotoboek

Wat is er leuker dan je moeder verrassen met een mooi fotoboek? Je kunt dit op verschillende manieren aanpakken. Maak bijvoorbeeld een herinneringenboek met foto’s van jullie samen door de jaren heen en leuke anekdotes. Of creëer een ‘Ik hou van jou’-boek met leuke foto’s, in combinatie met alle redenen waarom ze zo’n geweldige moeder is en waarom je zoveel van haar houdt. Wedden dat je haar superblij maakt met zo’n bijzonder fotoboek voor Moederdag?

Jullie foto op canvas

Die mooie foto van jou en je moeder, het zou toch zonde zijn als die alleen op de harde schijf van je computer blijft staan? In plaats daarvan kun je er een prachtig kunstwerk van maken voor aan de muur of voor op die ene plank boven haar bank. Hier vind je meer inspiratie voor wanddecoratie.

Uniek telefoonhoesje

Laat je moeder iedere keer als ze haar telefoon pakt even teruggaan naar die fantastische reis waar ze zulke mooie herinneringen aan heeft. Onze luxe telefoonhoesjes zijn verkrijgbaar in een glanzende of matte uitvoering en geschikt voor vele iPhone en Samsung modellen.

Om te knuffelen

Waarom maak je geen luxe kussen van die foto van jezelf en haar kleindochter? Of van alleen haar kleinkinderen? Zo is ze iedere avond voor het slapen gaan weer even heel dichtbij haar lieve schatten! Hier vind je nog veel meer leuke fotocadeaus.