Kerstkaarten versturen

Terug naar overzicht
Meer artikelen tonen

Kerst; een periode om het gehaaste dagelijkse leven even te vergeten. Terwijl we nu nog midden in een drukke periode zijn in de aanloop tot de kerstdagen, is de periode tijdens Kerst altijd een moment om even lekker te genieten en om stil te staan bij je familie, vrienden of dierbaren. De mensen die er toe doen in je leven! Kerst is altijd een goede periode om te laten zien dat we van deze mensen houden en dat we om ze geven. Daarom doe je er goed aan om nog lekker ouderwets een kerstkaartje te sturen. Dit is een stuk persoonlijker dan een e-mail, Whatsapp of Facebook berichtje. Toch? AH Fotoservice maakt het sturen van je kerstkaarten een stuk gemakkelijker, maar ook persoonlijker. Lees hieronder vijf tips waarmee je jouw naasten verrast met een unieke kerstkaart!

Tip 1: Gebruik een leuke en persoonlijke foto

Heb je vorig jaar met de winterdagen een mooie winterse foto gemaakt? Of vond je toevallig nog een leuke oude kerstfoto? Dan kun je deze foto gebruiken om de meest originele kerstkaart ooit te versturen via AH Fotoservice! Zoek eens in je digitale archief of in je oude fotoboeken naar een mooie, typische kerstfoto die je kunt gebruiken. Wist je dat je oude foto’s heel makkelijk digitaal kunt maken met een speciale app op je telefoon?

Tip 2: CEWE-app

Door de CEWE-app te gebruiken maak je erg gemakkelijk en snel je kerstkaarten. Net als in de software op je computer hebben we ook in de app talloze standaard ontwerpen klaargezet waar je uit kunt kiezen. Op deze manier ontwerp je jouw kerstkaarten gewoon tijdens een loos momentje, bijvoorbeeld in de trein op weg naar je werk! Ideaal toch?

Tip 3: Gebruik de speciale kerstopmaken voor je kaart

AH Fotoservice heeft unieke kerstdesigns voor je in de software, op de site en in de app.  Je kunt sierlijke teksten, leuke kerst-cliparts, of winterse kaders gebruiken voor de kaart. Voor het ontwerpen van de kerstkaart hebben we veel opties voor je klaargezet: ontwerp je kerstkaart op extra luxe papier, kies een groter, of juist kleiner formaat, kies meerdere kleinere foto’s of juist één grote foto. Het maakt niet uit, jij beslist!

Tip 4: Verstuur je kaartjes direct

Wil je de kaartjes direct naar de ontvanger sturen? Of ben je net iets te laat met het versturen van je kerstkaartje(s)? Door de kaartjes hier te ontwerpen, kun je het kaartje rechtstreeks naar de ontvanger sturen. Zo heeft jouw dierbare het kaartje binnen enkele dagen en hoef jij het kaartje niet op de bus te doen.

Tip 5: Schrijf je kaartje zelf

Misschien zijn we bij AH Fotoservice een beetje ouderwets, maar het leukste is toch om de kaartjes handmatig te schrijven. We kunnen het lettertype nog zo mooi maken, maar een zelfgeschreven kaartje blijft wat ons betreft het allermooiste. Wil je het kaartje direct laten versturen, maar toch met een eigen geschreven berichtje? Dat kan alsnog! Schrijf een persoonlijk bericht op lijntjespapier, scan hem in en plaats hem in aan de binnenkant of achterzijde van het kaartje.

Hopelijk heb je iets aan onze tips gehad. Veel plezier met het ontwerpen van je kerstkaartjes. We hopen natuurlijk ook dat je zelf veel kerstkaartjes krijgt! Want het is en blijft leuk om al die kerstkaartjes met een mooie persoonlijke persoonlijke boodschap te mogen ontvangen!