Kerstcadeautips

Terug naar overzicht
Meer artikelen tonen

.Inmiddels zitten we nu echt in de kerstsfeer en dat betekent dat de adventkalender al voor een deel geopend is! Over een aantal dagen is het namelijk zover: Kerst 2017! Bij AH Fotoservice kijken we erg uit naar de gezelligste dagen van het jaar. Het mooie aan deze periode is natuurlijk ook de cadeaus. Heb je nog geen cadeautjes gekocht? Of wil je de andere cadeaus nog aanvullen met een echt persoonlijk cadeau? Lees dan snel verder voor wat leuke cadeautips.

Kalender 2018

2018 staat bijna voor de deur. Na Kerstmis hebben we nog maar een paar dagen te gaan tot het oud en nieuw is. Kerst is dus een uitgelezen kans om een mooie kalender cadeau te geven. Een mooie kalender voor 2018 is echt wat waard; je moet er immers het hele jaar tegenaan kijken. Ontwerp daarom een mooie en persoonlijke kalender voor iemand anders, of gewoon voor jezelf natuurlijk! Toch meer onderweg dan thuis? Ontwerp dan een persoonlijke 2018 agenda.

Telefooncover

Kerst is een tijd om stil te staan bij je naasten. Het is jammer dat we dat op andere dagen vaak te weinig doen. Een telefooncover helpt je om elke dag even kort aan iemand te denken. Wat is er nu leuker dan een mooie telefooncover van bijvoorbeeld je kinderen, je vriendengroep of je geliefde! AH Fotoservice biedt voor de meeste telefoons altijd wel een geschikt hoesje. Op deze manier draag je ze voor altijd met je mee en bescherm je tegelijkertijd je telefoon.

Kerstfotoboek – een Kerst om nooit te vergeten

Ook na de kerst is het nog niet te laat om een leuk kerstgeschenk te geven. Helemaal niet als je een fotoboek maakt van alle kerstfoto’s. Hiermee geniet je nog het hele jaar na van de kerst. Plaats in het boek alle kerstfoto’s van begin tot eind; dus van het optuigen tot het aftuigen van de kerstboom. Is het een speciaal cadeau? Of wil je een mooie bewaardoos voor je fotoboek? Bij alle grote fotoboeken kun je een geschenkdoos bestellen. Dat wordt uitpakken! Lees hier nog wat tips voor het maken van jouw kerstfotoboek.

Kerstshop

Cadeautjes blijven erg persoonlijk. Of je nu echt iets unieks wilt of gewoon een leuke foto voor aan de muur: AH Fotoservice helpt je met al jouw fotocadeaus deze Kerst. Het kan soms best lastig zijn om het juist cadeau te vinden. Op de site van AH Fotoservice hebben we een handige pagina met enkele handige tips voor Kerst.


Succes met het vinden en ontwerpen van jouw kerstcadeautjes. Namens heel AH Fotoservice wensen we je een gezellige en fijne Kerst toe!