Groot fotoboek

Terug naar overzicht
Meer artikelen tonen

Alhoewel klein soms fijn is, is groot in sommige gevallen beter. Dit geldt ook voor fotoboeken. De foto’s van een dagje weg hoef je natuurlijk niet in een groot fotoboek te plaatsen, maar als het een trouwerij betreft, wil je natuurlijk een mooi, groot en sierlijk fotoboek ontwikkelen. AH Fotoservice helpt je hierbij!

CEWE Software, boekkeuze en geschenkdoos

Je ontwikkelt de fotoboeken met de speciale software van AH Fotoservice. Met dit programma ontwerp je met veel gemak de mooiste fotoboeken. Eenmaal geïnstalleerd open je het programma. Kies vervolgens een voor jou geschikte vorm en maat. Bij de maten large, XL en XXL ontvang je automatisch een mooie geschenkdoos om het fotoboek. Deze box beschermt je fotoboek tegen vuil, krassen en stoten, maar is ook gelijk een chique omhulsel voor het fotoboek als je het cadeau wilt geven.

Kwaliteit

CEWE onderscheidt zich vooral met het gebruik van écht fotopapier. Hiervoor kies je eenvoudig nadat je een keuze hebt gemaakt voor een vorm en formaat. Door gebruik te maken van dit papier geef je extra uitstraling aan het fotoboek. Niet alleen de inhoud, maar ook de buitenkant is erg belangrijk bij het ontwikkelen van een fotoboek. De kaft moet goed blijven en lang meegaan, zodat je ook na lange tijd nog veel plezier hebt aan het fotoboek.

Groot boek, grote foto’s

Bij een groot boek horen grote foto’s. In het ontwerpscherm is het daarom belangrijk dat je de ruimte van het boek benut. Wissel de pagina’s af door af en toe een pagina met meer kleinere foto’s en één of twee grote foto’s op één pagina. Hierdoor krijg je een mooi en gevarieerd fotoboek.

Meer foto’s betekent meer ruimte

Doordat je veel (grotere) foto’s kwijt wil, heb je meer ruimte nodig in je fotoboek. Hiermee heeft CEWE rekening gehouden. In de grote fotoboeken kun je tot wel 98 pagina’s verwerken. Hierdoor hoef je niet selectief te zijn in de foto’s. Probeer natuurlijk wel de minder mooie foto’s van te voren uit te filteren!

Ontwerpen

Het handigste is om je fotoboek door de AH fotosoftware te laten ontwerpen. Hierdoor krijg je gelijk een mooie invulling van de pagina’s welke je later naar eigen smaak kunt aanpassen. Het is dan wel verstandig dat je de foto’s alvast gereed hebt staan in één mapje op je computer. Hierdoor kun je de foto’s eenvoudig naar het ontwerpscherm slepen. In de software staan al een heleboel cliparts, sjablonen en kaders klaar om je fotoboek extra mooi te maken: hiervan staan de meest gebruikte al in het linkerscherm. Mocht je toch nog iets missen, dan kun je op het rode knopje met ‘meer’ drukken om nog meer opmaken te zien.

Je voegt gemakkelijk teksten toe door op het tekstsymbooltje in de bovenbalk te klikken. Hier vind je veel soorten tekstopmaken en bepaal je zelf de kleur van deze tekst. Ook kun je hier de achtergrondkleur van de tekst ontwerpen. Bij alle teksten en afbeeldingen is het mogelijk om een gekleurde rand te gebruiken. Deze voeg je toe aan de afbeelding of aan het tekstvak door rechtsboven in op het fotosymbooltje met de rand te klikken.

Door vervolgens op het vakje ‘in winkelmandje leggen’ te klikken kun je overgaan tot het daadwerkelijke bestellen van het fotoboek. Je kunt het fotoboek hier ook opslaan, om er later mee verder te gaan. AH Fotoservice wenst je veel succes met het ontwerpen en bestellen!