Fotojaar

Terug naar overzicht
Meer artikelen tonen

Volgens de Chinese astrologie is 2018 het jaar van de hond! Dat hoeft natuurlijk niet gelijk aanleiding te zijn om in 2018 alleen maar foto’s te maken van je trouwe viervoeter, maar het jaar staat volgens de Chinezen wel in teken van loyaliteit en oprechtheid - en daar sluiten we vanuit AH Fotoservice graag bij aan. Ook in 2018 staat AH namelijk weer voor je klaar als het gaat om het ontwikkelen van jouw mooie foto’s! In het komende jaar gaan we ons weer voor je inzetten als het gaat om foto’s maken, foto’s ontwikkelen en jouw vervolgens zo lang mogelijk laten genieten van die foto’s. Dit doen we door je te voorzien van handige tips over fotografie, de leukste fotoproducten en - om je zo lang mogelijk te laten genieten van de producten -staat CEWE voor de beste kwaliteit fotoproducten. Deze belofte doen we aan jou aankomend jaar !

Leren van elkaar

Fotografie verbindt, inspireert en fascineert ons. Het nemen van foto’s is een hele uitdaging. Er zijn weinig hobby’s waarbij zoveel techniek en variatie komt kijken als bij fotografie. Hierdoor is het belangrijk om van elkaar te leren. Bij AH Fotoservice proberen we elke dag weer te leren van onze klanten. We delen deze kennis in blogs als deze, we passen de kennis toe om onze producten steeds weer een stukje beter te maken en we proberen steeds weer leuke andere fotoproducten te vinden voor jou!

Ontwikkelingen in de fotowereld

De laatste jaren zien we een belangrijke verschuiving in de fotowereld. Onze mobieltjes worden uitgerust van steeds betere camera’s, foto’s worden op andere manieren met elkaar gedeeld en door technische vooruitgang zijn bijvoorbeeld spiegelreflexcamera’s steeds geavanceerder. Deze verandering biedt ongelooflijk veel mogelijkheden. Het is voor AH Fotoservice een uitdaging om jou als klant optimaal te laten genieten van deze mogelijkheden. Zo heeft AH Fotoservice al enige tijd een leuke app waarmee je eenvoudig via je mobieltje fotoproducten kunt bestellen. Met de app kun je niet alleen de foto’s vanuit je telefoonalbum gebruiken, maar ook de foto’s die bijvoorbeeld met je gedeeld zijn via sociale media. De CEWE photoworld app is een mobiele versie van onze software voor de computer. Ondanks dat we elke dag overspoeld worden met foto’s via verschillende kanalen, zijn fysieke foto’s toch altijd nog het leukste en meest persoonlijk.

Geniet lang van mooie fotoproducten

AH Fotoservice biedt alleen producten van de beste kwaliteit aan. Hier staan we al jaren voor en dit blijven we ook in 2018 doen. Mooie en kwalitatief goede fotoproducten krijg je alleen als je geen concessies doet. Als je wel eens oude fotoboeken bekijkt, begrijp je dat fotoboeken lang mee moeten gaan. Deze fotoboeken zijn soms al wel ouder dan 50 jaar en vaak zijn ze dan elk jaar wel één of meerdere keren doorgebladerd. Juist hierdoor is het erg belangrijk dat een fotoboek van de beste kwaliteit is. CEWE is al meerdere malen nationaal en internationaal verkozen tot beste fotoboekenproducent. Met meer dan 35 miljoen verkochte exemplaren, mag je dat natuurlijk ook verwachten! ;) Hierbij zijn wij alleen tevreden wanneer jij tevreden bent. Daarvoor hebben we een 100% tevredenheidsbeleid.

AH Fotoservice staat weer voor je klaar in 2018 voor al jouw fotoproducten!