Juni is fotografiemaand bij AH Fotoservice

Terug naar overzicht
Meer artikelen tonen

De zomer is de tijd van leuke reisjes en uitjes. Nu de weersomstandigheden weer iets fijner zijn, krijgen de meeste mensen weer zin om eropuit te trekken. Dit doet een beetje fotograaf natuurlijk niet zonder camera. Tijd om onze kennis over fotografie weer naar een iets hoger niveau te tillen! AH Fotoservice schenkt deze maand extra aandacht aan verschillende soorten fotografie. Hieronder vind je een overzicht van de onderwerpen die we deze maand gaan uitlichten.

Eerste week - newborn fotografie en onweer fotograferen

Als aftrap van de juni fotografiemaand komen de onderwerpen newborn fotografie en onweer fotograferen aan bod. Hoe zet je jouw pasgeboren kindje, kleinkindje, nichtje of neefje het mooiste op de foto en waar moet je dan zoal op letten? Naast newborn komt er ook een hoop gedonder in de eerste week van juni. Met de zwoele en warme, maar ook broeierige zomerdagen nog in het vooruitzicht is er ongetwijfeld onweer op komst. Dan is het goed om te weten hoe je dit natuurgeweld het beste fotografeert.

Tweede week - portretfotografie en panoramafotografie

Of het nu gaat om een leuke nieuwe foto voor op je Facebook-profiel of om een mooie pasfoto voor op officiële documenten; een goede foto van jezelf komt altijd van pas. Maar hoe maak je een goede portretfoto van een ander? Of hoe laat je iemand anders een goede foto van jou maken? Dat hoor je in de tweede week van AH Fotoservices' juni fotografiemaand.

Ga je op vakantie in de buurt van een natuurgebied? Of heb je in je woonomgeving een mooi weids uitzicht? Dan is het goed om iets meer te weten te komen over panoramafotografie. Hoe zet je een weids landschap zo goed mogelijk op de foto? Ook dat hoor je in deze tweede week van de juni fotografiemaand.

Derde week - natuurfotografie en marktplaats fotografie

In het verlengde van panoramafoto’s hoort natuurlijk ook het fotograferen van natuur. In deze blog besteedt AH Fotoservice aandacht aan het fotograferen van natuur(gebieden). Handig voor als je deze zomer door een mooi natuurgebied loopt! Als je de voorjaarsschoonmaak al hebt gedaan, dan ben je vast wel wat oude dingen tegengekomen die je niet meer gebruikt. In dat geval kan Marktplaats (of een ander online verkoopkanaal) uitkomst bieden. Hoe zorg je nu voor de meest aantrekkelijke advertenties? Ook dat lees je deze week.

4e week - onderwaterfotografie

Als afsluiter van de juni fotografiemaand heeft AH Fotoservice een blog in petto voor de (onder)waterliefhebber. Indien je liever geen nat pak haalt, dan is deze blog misschien niet zo geschikt. Maar voor de fervent snorkelaar, duiker of zwemmer in ons midden is dit een absolute must-read! AH Fotoservice wenst je veel leesplezier toe in de juni fotografiemaand en hoopt jouw fotografische kennis in te kunnen verrijken!