De zomer in huis met een CEWE Wanddecoratie

Terug naar overzicht
Meer artikelen tonen

Het is vaak het moeilijkste gedeelte van de inrichting: de muren. Welke kleur geef je ze en - als alles eenmaal geverfd, gesausd of behangen is - wat hang je óp de muren? In de winter gebruik je ‘t liefst warme tinten, maar in de zomer wil je misschien liever een wat lichtere en frisse inrichting. Gelukkig biedt AH Fotoservice wanddecoraties in alle soorten en maten. Dat geeft jou de mogelijkheid om lekker te variëren en de wanddecoratie te kiezen die past bij het seizoen. Omdat de zomer voor de deur staat hebben we drie zonnige variatietips voor je op een rij gezet.

1. De natuur in huis

De trend die in 2017 verder doorzet, is het in huis halen van de natuur. Met rauwe, grove, stoere en robuuste materialen en het gebruik van natuurlijke kleuren speel je helemaal in op de trends anno 2017. Met een foto op hout van AH Fotoservice zit je daarom helemaal goed. Hout geeft je foto niet alleen een warme en natuurlijke uitstraling, een houten wanddecoratie is eveneens een bijzondere eyecatcher in je interieur. Zoek een mooie, zelfgemaakte foto met natuurtinten op of kijk eens rustig rond in de beeldbank van AH Fotoservice- er zit vast een foto tussen die je aanspreekt.

2. Zon, zee, strand!

Wat is er lekkerder dan in de zomer heerlijk naar het strand te gaan. De geur van de zee, het geluid van de meeuwen en de zon op je gezicht zorgen voor een ultiem vakantiegevoel. Toch heeft het merendeel van de Nederlanders geen strand naast de deur. Om toch dat heerlijke zomerse gevoel te krijgen, kun je het strand ook gewoon in huis halen. Richt je huis in als een strandhuisje: gebruik lichte, linnen kussentjes en leuke strandaccessoires, zoals een glazen vaas met schelpjes of zand van het strand. Om je inrichting helemaal af te maken, kies je voor wanddecoratie op canvas, een weefsel van hennepvezels of linnen. Door de fijne structuur én de twaalfkleurendruk heb jij een reflectievrij kunstwerk aan de muur hangen, dat helemaal past bij jouw zomerse inrichting. Heb je zelf geen mooie strandfoto? De fotografen van AH Fotoservice hebben een uitgebreide beeldbank voor je samengesteld. Start met online ontwerpen en kies in onze beeldbank voor de categorie ‘Op het strand’.

3. Kleur in huis

De zomer is de periode dat de felle kleurtjes weer gezien mogen worden. Waar het in de winter wellicht wat too much is, is de zomer het seizoen bij uitstek waar je helemaal los kunt met felroze, geel en grasgroen. Lekker vrolijk! Wil je jouw huis toch liever wat rustiger houden, dan is het ook een idee om je tuinhuisje, balkon of terras wat op te vrolijken. Pas er wel voor op dat je het niet te bont maakt. Combineer de felle kleuren daarom met veel wit, zodat het gebalanceerd blijft. De vele kleuren kun je goed laten uitkomen met een foto op aluminium (ook wel aludibond genoemd); een prachtige en hippe vorm van wanddecoratie. Kleurige foto's worden op deze CEWE Wanddecoratie zeer scherp afgedrukt. Kies voor een foto met veel bloemen of een kleurige foto van je familie en maak je inrichting compleet met leuke kaarsenhouders in dezelfde metaalkleuren. Wissel af met vaasjes of kussentjes in vrolijke kleuren - en je inrichting is helemaal zomerklaar.

Welke variant je ook kiest, bij AH Fotoservice is er altijd een wanddecoratie die past bij jouw stijl. Kijk hier voor alle soorten wanddecoratie.

Fijne zomer!