3x inspiratie met canvas

Terug naar overzicht
Meer artikelen tonen

3 tips voor je canvas

Ben je die kale muren beu of heb je zin in eens iets anders aan de wand? Dan maak je toch gewoon zelf een mooi kunstwerk voor aan de muur! Bedenk welke foto’s jou blij maken en welke mooi passen in de betreffende kamer, en ontwerp je eigen canvas, poster of andere wanddecoratie. Zo geef je elke kamer snel en eenvoudig een enorme boost. Wij hebben een paar ideeën voor je.

1. Die mooie foto’s van (jou en) je grote vriend Jack, je kat. Het zou toch zonde zijn als die alleen op de harde schijf van je computer blijven staan? In plaats daarvan kun je er een prachtige collage op canvas van maken voor boven het dressoir. Zo creëer je nog eens een mooie eyecatcher.

 

2. Kan jouw woonkamer wel wat kleur gebruiken? Je hebt vast wel een paar mooie, kleurrijke foto’s gemaakt tijdens je vakantie. Ga vooral op zoek naar stralend blauwe luchten, vrolijk gekleurde huizen en prachtige bloemenvelden. Kun je niet kiezen? Dan maak je toch gewoon een mooie meerluik? Dat staat nog extra bijzonder ook en zo haal je niet alleen kleur in huis, maar ook de zon!

3. Leuk idee voor de kinderkamer: maak een canvas van die goed gelukte tekening waar je zoon zo trots op is! Hoe? Heel simpel, digitaliseer de tekening door hier een foto van te maken of scan ‘m in en laat deze vervolgens groots afdrukken op canvas. Het resultaat is een opgefleurde kamer én een super blij kind!