Geschenkbox

Terug naar overzicht
Meer artikelen tonen

Onlangs schreven we een blog boordevol tips voor het maken van een Kerstfotoboek. Een Kerstfotoboek via AH Fotoservice is een prachtige manier om de kerstdagen van 2017 (of van de voorgaande jaren) te herinneren. Of je nu een (kerst)fotoboek cadeau doet aan een dierbare of dit prachtige boek zelf houdt; je wilt de herinneringen natuurlijk zorgvuldig en op mooie manier verpakken. AH Fotoservice biedt je daarvoor een mooie oplossing: de geschenkbox.

Cadeau voor Kerst

De feestdagen zijn het ideale moment om je dierbare vrienden en/of familieleden eens lekker in de watten te leggen. Waar je voor de één een hele waslijst aan cadeaus kunt verzinnen, is het voor een ander nog wel eens lastig. Sokken, een geurtje, een tijdschrift… het is allemaal zo afgezaagd en onpersoonlijk. Hoe anders is dat met een CEWE Fotoboek! Een zelf ontworpen, persoonlijk boek vol mooie foto’s is immers altijd leuk om te geven én te krijgen. Ga er daarom eens lekker een avondje voor zitten en maak een selectie van de mooiste foto’s die je in het boek wilt verwerken.

Exclusief bij een CEWE Fotoboek

Heb je jouw boek gevuld met de mooiste foto’s, dan kun je aan het einde van het selectieproces de keuze maken of je wel of geen geschenkbox om je fotoboek wilt. De geschenkbox is er voor de Large, XL en XXL fotoboeken. Wil je gebruikmaken van de geschenkbox? Selecteer dan aan het begin van het proces een van deze fotoboek varianten. De prijs van een CEWE geschenkbox is slechts €14,95. Overigens staat het selectievakje in de CEWE software voor het bestellen van de geschenkbox standaard uitgeschakeld. Wil je graag een geschenkbox bij jouw bestelling? Let er dan op dat je het selectievakje aanvinkt, voordat je verder gaat naar de betaalstap.

Cadeau na Kerst

Hoewel een CEWE Fotoboek een erg leuk en origineel cadeau is voor tijdens de kerst, kun je een CEWE Fotoboek natuurlijk ook gewoon cadeau doen na de kerst. Maak bijvoorbeeld een CEWE Fotoboek met de mooiste foto’s van de feestdagen van 2017 of maak bijvoorbeeld een jaarboek van 2017. Ben je getrouwd, heb je net een kleine gekregen of is er een andere bijzondere gebeurtenis in je leven waar je veel foto’s van hebt gemaakt? Je maakt er te allen tijde een exclusief fotoboek van met de Geschenkbox. Bovendien is de box, naast een exclusieve toevoeging aan je CEWE Fotoboek, ook gewoon een goede bescherming. Zo voorkom je beschadiging aan de kaft van jouw CEWE fotoboek.

We wensen je een fijne voorbereiding voor Kerst. Enneh… ga jij een CEWE Fotoboek cadeau geven tijdens de Kerst? Dan geven we je graag een tip: begin nu alvast met ontwerpen, dan heb je over je kerstcadeau ieder geval geen kerststress ;-).